Aranynap-díj 2018

2019. május 30-án tizennegyedik alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására a közelmúltban megújult Danubius Thermal Hotel Margitszigetben.

2019. május 30-án tizennegyedik alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismerjük el 2005 óta minden évben. Immáron harmadik éve a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, mint szakmai partner támogatásával. Az idei díjátadó ünnepség a közelmúltban megújult Danubius Thermal Hotel Margitsziget Star Auditórium termében került megrendezésre.

A díjazottakat és a vendégeket Czvitkó Zoltán ügyvezető igazgató mellett, Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója köszöntötte, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének képviseletében. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be a felújított Danubius Thermal Hotel Margitszigetben, a ház gondoskodott a büfévacsora rendkívül ízletes és széles választékáról a vendégek legnagyobb megelégedésére! 

Megrendelőink, vendégeink és munkatársaink véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékeljük minden évben a legjobb szállodákat. Ezen vélemények kiértékelése alapján a 2018-as évben díjazott szállodák a következők:

 

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2018-ban a Hotel Makár Sport & Wellness.

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2018-ban az Abacus Business & Wellness Hotel.

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2018-ban a Danubius Thermal Hotel Margitsziget.

Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2018-ban a The Ritz-Carlton, Budapest.

Az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszünk lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája.

Magyarország legígéretesebb 2018-ban megnyitott/újranyitott szállodája a Hotel Tiliana – The Hotel Unforgettable by Homoky Hotels.

Magyarország legjobb wellness szállodája 2018-ban a Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel.

Gratulálunk a nyerteseknek! 

 

A programot idén is népszerű fellépők és kiegészítő programok színesítették. A est történésein a közönséget a Borbély Ferenc műsorvezető vezette végig, a díjátadó után a jó hangulatot pedig a The Vegas Showband zenészei biztosították, valamint a Vivat Bacchus produkciója fűszerezte még elképesztően vidám, lendületes dalaival az estet. A programnak kiemelkedő eseménye volt még Risztov Éva olimpiai bajnokunk motivációs előadása is.

A Gourmetcatering molekuláris koktéljai és nitro show-ja, valamint a Nyári Pince ízletes borai kényeztették az est során a vendégeket.

Egy nagyszerű rendezvényt tudhatunk magunk mögött!