A tökéletes rendezvényhelyszínt keresi?

Ismerje meg a Divinus Hotel kihagyhatatlan ajánlatát.

Ha exkluzív és kellemes környezetben szeretné lebonyolítani céges rendezvényét, ismerje meg a Divinus Hotel modern konferencia- és szekciótermeit, nyári időszakban a teraszt, széles étel és italkínálattal. Hisz a remekül megszervezett programokhoz minőségi helyszín dukál!

Konferenciák

A 21. századi technikai követelményeknek megfelelően kialakított rendezvénytermek számos kisebb-nagyobb sikeres konferenciának adtak már otthont. A nagyerdei lokalizáció, az elegáns környezet és a könnyű megközelíthetőség miatt sokan választják a szálloda konferenciatermeit, melyek egyéni igényekre szabásában is segítséget nyújtanak.

Meetingek

Az üzleti életben néha érdemes otthagyni a megszokott környeztet, mert egy, az iroda falain kívüli, kötetlen keretek között zajló találkozó hozzásegíti a feleket, hogy jó döntéseket hozzanak, illetve gyümölcsöző kapcsolatokat alakítsanak ki.

Üzleti reggelik

A Divinus Hotel ideális választás egy sikeres üzleti reggeli lebonyolításához - könnyen megközelíthető helyszín, elegáns környezet, különleges reggeli kínálat és az elmaradhatatlan, gőzölgő kávékülönlegességek.

Lepje meg kollégáit egy igazi Divinus élményt nyújtó csapatépítővel…

Kilépve a megszokott munkakörnyezetből sok újdonságot megtapasztalhatunk. Mindezt csapatként téve, pedig olyan energiák és tudás szabadulhat fel, amit az iroda falai között talán soha nem is tapasztalhattunk volna meg. A tréningek, workshopok mellé wellness használat, catering bekészítés kérhető. Amennyiben egy egész napos programot szeretne, mennyei ebéddel és frissítő italokkal is kedveskedhet munkatársainak.

…családját pedig wellness élményekkel fűszerezett tavaszköszöntő csomagajánlattal

A tavaszra hangolt csomagajánlatot arra tervezték, hogy elmerüljön az igazi testi-lelki feltöltődésben és élvezze az igazán pihentető pillanatokat exkluzív környezetben. Nem lesz más dolga, csak átadnia magát az önfeledt hangulatnak és a tartalmas időtöltésnek. 
Érvényes: 2024. március 1. - április 30. között, kivéve a húsvéti (2024. március 29.- április 2.) időszakot
További információ>>

Fedezze fel kellemes tavaszi időben Debrecen virágoktól illatos városát! Foglaljon még ma!
Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!