A RAUM lehet Füred új kedvence

Újabb gyöngyszem igazolja, hogy ősszel sem áll meg az élet a Balatonnál, sőt! 

Ilyenkor még hangulatosabb a tó partján, egy kellemes étteremben finom ételek mellett elidőzni. Például a balatonfüredi RAUM Kikötő Klubban, amely könnyed eleganciájával az év végi rendezvények számára is ideális.

A korábban Nem Kacsa néven üzemelő, a Hotel Silverine Lake Resort udvarán, közvetlenül a balatonfüredi kikötő kapujában található, rendkívül hangulatos hely önállóan is megér egy kirándulást az őszi Balatonhoz.

Tapasztalt szakemberek

Resch Miklós tapasztalt vendéglátós szakember, valamint a Velence Resort & Spa szállodában, a híres székesfehérvári 67 étteremben, illetve Angliában is tapasztalatokat szerzett séf, Kalló Zoltán a garancia rá, hogy a vendég minden téren a legjobbat kapja. Ételek, kiszolgálás, atmoszféra – minden együtt van ahhoz, hogy új kedvencünkké avanzsáljon a hely, amelyet újra és újra igyekszünk majd útba ejteni.

Fine bisztró stílus

Az étterem frappánsan ötvözi a fine dining és a bisztró stílust. Ételei minőségben és tálalásban is a kifinomultabb kategóriát képviselik, miközben a hely mégsem feszengősen elegáns, hanem a környezethez illő könnyed, bisztrós életérzés jellemzi.

A fúziós konyha épp annyira rafinált, hogy felkelti a kíváncsiságunkat, és meg akarjuk kóstolni valamennyi fogást. Érdemes, akár a nemrég bevezetett déli menük keretében.

Megkóstolhatjuk például a különleges Picanha steaket, de találunk az étlapon tépett kacsát erdei gombás tagliatellével, vadas szarvasgerincet zsemlegombóccal, kacsamájat lilahagymalekvárral, vagy fogast citrusosan, lilaburgonyával.

Rendezvényekhez is ideális

A tulajdonosok nem titkolt szándéka, hogy így év vége közeledtével megszólítsák a különböző céges, baráti és családi rendezvényeket is. Ehhez minden adottsága megvan, hiszen az étterem 80-100 fős kapacitása nagyobb eseményekhez is megfelelő.

Érdekesség, hogy név utalhatna akár a német „szoba" szóra is, de nem innen ered: stílszerűen a vitorlázás szakzsargonjából merítettek a tulajdonosok, ahol a RAUM az ideális, ¾-es szelet jelenti.

Forrás: turizmus.com