A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott

A turisták körében is közkedvelt budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit a Csók Bisztró, amely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke.  

Letisztult, színes, bátor, modern, urbánus környezet tabuk nélkül - ez a Csók Bisztró. Itt még egy szimpla zsíros kenyér is olyan szép, akár egy festmény. 

A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki ide betér egy kávéra. Nem is akármilyenre, hiszen itt hollóházi csészében adják az eszpresszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát idézve.

Itt még egy zsíros kenyér is egy művészi kreáció, ahogy minden más is. Nagyívű terek, művészi eklektika jellemzik az Andrássy út legújabb vendéglátóegységét, amely egy korábban bezárt hely újranyitásával éledt újjá.

Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan hely kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez – mondja Keresztes Zsolt üzletvezető, aki egy londoni Michelin-csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán itthon kamatoztassa a megszerzett tudást.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör kizárólag a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, el kell áruljuk, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak hozzájuk kisgyerekekkel, de a háziállattal érkezőket is szívesen fogadják Budapest új vendéglátó helyszínén, ahol kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

Forrás: Turizmus Online