A Párisi Udvar Hotel Budapest***** téli ajánlata

A „The Unbound Collection by Hyatt” márkához csatlakozó Párisi Udvar Hotel Budapest a múlt század elejének pezsgő atmoszféráját idézi.

Egykor ezen a helyen állt az ország első modern üzletháza, a későbbi épület a Belvárosi Takarékpénztár, majd az IBUSZ utazási iroda központjaként funkcionált. Az ikonikus műemlék épületben Budapest változatos kultúrája köszön vissza: a város építészetének különböző stílusai és formái, a világhírűvé vált Zsolnay kerámiák, a Róth Miksa által tervezett ólomüveg ablakok. A Párisi Udvar egy izgalmas és időtlen felfedezés, ha figyelmesek vagyunk, mindig új részleteket mutat meg magából.

A szálloda 110 egyedi kialakítású szobával, köztük 18 lakosztállyal és 2 elnöki lakosztállyal rendelkezik. Minden szobát és lakosztályt kifinomult elegancia, gondosan megtervezett terek, különleges anyaghasználat és elegáns bútorok jellemeznek.

Az elnöki lakosztályok különleges, legfelső emeleti terasszal várják vendégeiket, ahol a majolika csempék teszik igazán izgalmassá a helyszínt. A szálloda passzázsában kapott helyet a hotel étterme, a Párisi Passage Restaurant, valamint az ÉTOILE Champagne Bar, ahol a vendégek páratlan kulináris élményekkel gazdagodhatnak.

A Párisi Udvar Hotel Budapest ***** ajánlata

Kedvezményes szobaárakat ajánl a szálloda 2024. március 31-ig érkező 10 és 50 szoba közötti szobát foglaló csoportok részére.

A kedvezményes szobaárak tartalma:

  • Reggeli a Parisi Passage-ban (7:00-10:30 óra között)
  • Térítésmentes vezetéknélküli (WiFi) hozzáférés 
  • Szénsavas és szénsavmentes ásványvíz
  • Spa és wellness részleg használata
  • Nespresso kávégép a szobában

Szobatípus:

  • Run of House szobatípus: a szállodában aktuálisan elérhető szobák. A pontos szobatípusokat a szálloda a csoport érkezésekor osztja be az elérhető szobák függvényében. A szobatípusok különböző ágyakkal felszereltek (franciaágy, twin ágyak). 

További kedvezmények:

  • Champagne koccintás az Étoile Champagne Bar-ban a teljes csoport létszámra vonatkozóan (1 pohár champagne vagy narancslé / fő)
  • Üdvözlő gyümölcstál bekészítés, személyre szabott üzenettel a teljes csoport létszámra vonatkozóan

Általános feltételek:

  • Az ajánlat a feltüntetett létszám és szolgáltatások igénybevétele esetén érvényes. Amennyiben az igények változnak, a szálloda fenntartja a jogot az árak és kondíciók módosítására.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!