A megújult Hotel Helikon

A keszthelyi Hotel Helikon ismét megnyitja kapuit vendégei előtt. 176 db teljeskörűen felújított szobával, hatalmas wellnessrészleggel, fitneszteremmel, gyermek- és családbarát programokkal köszönti az idei évet.

A szálloda közel 5 évtizedes múltra tekint vissza, melynek nemesbítését és nívójának megőrzését tűzték ki célul a teljes szállodai infrastruktúra és szolgáltatás-paletta megújításával, így alakítva egy mai vendégigényeknek maximálisan megfelelő, a Keszthelyi-öbölben egyedülálló szálláshelyet. Élvezze az exkluzív szolgáltatásokat, pihenjen a hatalmas wellness részlegen vagy fogyasszon egy jéghideg koktélt a panorámateraszon!

Ahol élmény a pihenés
A Keszthelyi-öböl páratlan környezete már önmagában csodálatos helyszínt biztosít a gondosan megtervezett nyaraláshoz.
A szálloda szolgáltatásai sokrétű lehetőséget biztosítanak a vendégeknek, így mindenki könnyedén megtalálhatja a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyaralása idejére. A mai igényeknek megfelelő szolgáltatás-palettában különleges programlehetőségek szerepelnek, melyek akár a teljes nyaralás idejére minőségi feltöltődést és lazítást biztosítanak minden korosztálynak.

Háromszintes wellness részleg
A Hotel Helikon háromszintes wellness oázissal várja vendégeit. A kibővült wellness részleg immáron három szinten várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket az év minden napján. Fenséges utazásra invitál a wellness és a spa világába: élvezze az exkluzív masszázst és kozmetikai kezeléseket, a tágas medencéket és pihenőtereket, valamint a káprázatos balatoni panorámát!

Üzleti utazókra tervezve
A szállodai szobák kialakításánál a letisztult modern stílus mellett az exkluzív megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek. A cél mind anyagfelhasználásban, mind a szobákba behelyezett eszközök minőségében a Hotel Helikon nívójának nemesbítése és a vendégek maximális kényelme.
A szállodai konferencia részleg a recepcióról külön bejáraton és lifttel megközelíthető, a balatoni panorámás terem és a hozzátartozó terasz gyönyörű látványt biztosít, mely garantáltan felejthetetlenné teszi rendezvényét. A konferenciaközpont kialakításából adódóan párhuzamosan akár több rendezvény is lebonyolítható. A rendezvényi étkeztetést és kávészüneteket igény esetén a konferenciatermekben, a konferencia lobbyban vagy szálloda éttermében szolgálják fel.

Kulináris utazás
Az étterem a hazai- és nemzetközi konyhaművészet kedvenc fogásait vonultatja fel minőségi helyi alapanyagok felhasználásával.
Ha megéhezne, ebédre próbálja ki a szálloda a’ la carte éttermét, ahol a legkedveltebb ételeket a szálloda séfje új, izgalmas köntösbe burkolva prezentálja a tányérokon! A szemet gyönyörködtető ízek, formák és ínycsiklandozó ízkombinációk, valamint a szezonálisan megújuló kínálat valódi élményt kínálnak a gasztronómia megszállottjainak.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!