A Hotel & More Group hírei

Új szállodával bővült a több mint 30 egységet üzemeltető cégcsoport kínálata, ahol fontos évfordulót is ünnepeltek a közelmúltban.  

Az Esztergomban található Bellevue Konferencia és Wellness Hotel 2024 január 3-án csatlakozott a Hotel & More Grouphoz. Ezzel a szálláshellyel együtt a cégcsoport kínálata 25 hazai és 8 határon túli szállodára, valamint rendezvényhelyszínre bővült. 

A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Esztergom belvárosától 5 kilométerre a Búbánatvölgyben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára, ennek tükrében nem meglepő szálloda elnevezése. A bellevue francia eredetű szó, melynek jelentése: „szép kilátás”. Nemcsak a szobákból, hanem a szálloda étterméből, a Panoráma teraszról, a rendezvényteremből és wellness-fitnesz épületszárny tetején található napozó teraszról is gyönyörködhetnek a vendégek a gyönyörű panorámában.

A csodás természeti környezetben elhelyezkedő háromcsillagos szálloda 75 kényelmes szobával, 160 fős nemzetközi és magyaros gasztronómiai ínyencségeket kínáló étteremmel és italkülönlegességeket felsorakoztató bárral várja a vendégeit. A felfrissülésre vágyókat egy kültéri és 4 beltéri medence, finn- és bioszauna, gőzkabin és illatkamra, jégkása kút, valamint a fitneszterem gépei szolgálják ki. A szállodába érkező vendégek számára a parkolás sem okoz nehézséget, hiszen több mint 60 autó kültéri parkolása biztosított.

„A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel tökéletesen illik a Hotel & More Group portfóliójába, hiszen a cégcsoport folyamatosan erősíti a jelenlétét a MICE piacon, mely stratégiához a szálloda 215 négyzetméteres, természetes fényű, modern technikával felszerelt konferenciaterme is tökéletes teret ad. A 120 fő befogadására is alkalmas konferenciaterem hangszigetelt mobilfalakkal két szekcióteremre osztható, így ideális helyszíne konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, képzéseknek, partnertalálkozóknak, valamint esküvőknek” – nyilatkozta Klemm Balázs, a Hotel & More tulajdonos vezérigazgatója.

A szálloda meglévő személyzete nagy gyakorlattal rendelkezik a vendégek kiszolgálásában, és ehhez a Hotel & More Group szakmai tréning programjai további támogatást nyújtanak a kimagasló vendégélmény elérése érdekében. 

A cégcsoport folyamatosan bővülő portfóliója biztosítja a változatos turisztikai igények lefedését, legyen az egyéni vagy csoportos utazás, pihenési vagy üzleti célú kereslet, kis céges rendezvény vagy akár többszáz fős kongresszus. 

20 éves lett a siófoki Residence Hotel Balaton****superior

20 évvel ezelőtt, 2003. novemberében nyitotta meg kapuit a nagyérdeműnek a Residence Hotel Balaton****superior. Az ünnepi hónap keretében a szálloda számos akcióval és meglepetéssel köszönte meg a vendégei bizalmát, majd az ünneplést november utolsó hétvégéjén egy igazi születésnapi rendezvénnyel koronázták meg, ahol a pezsgős koccintás és a születésnapi torta sem maradhatott el. Az ünnepség alaphangulatát a Hotel & More Group vezérigazgatójának, Klemm Balázsnak az ünnepi köszöntője adta meg. 

A szálloda az elmúlt 20 évben rengeteg kedves emlékre tekint vissza. Számos díjban és elismerésben részesült, mely díjak a kimagasló színvonalat és kiszolgálást hivatottak értékelni, ezek közül néhány a teljesség igénye nélkül:
2008 - Aranynap-díj 2008 Magyarország legjobb ****-os vidéki konferenciaszállodája
2013, 2014 – Gault & Millau Magyarország: a szálloda a tíz legjobb hazai wellness szálloda között
2014, 2017 - Magyar Turizmus Minőség Díj 
2020 - Év Szállása 2020 Minőségi kategória 2. hely és Szakmai kategória 3. hely

A szálloda 2022. évi csatlakozása a Hotel & More Grouphoz garantálja, hogy a jövőben is a minőség szerepeljen az első helyen. 

A Hotel & More Group színes kínálatában fontos helyet foglal el a Residence Hotel Balaton****superior, tökéletes helyszínt kínálva a konferenciára és a wellness céllal érkező vendégeknek egyaránt.  A cégcsoport három szállodával is jelen van Siófokon, ezek közül a 2023. május végén átadott ötcsillagos REED Luxury Hotel by Balaton a legújabb tagja a kínálatnak, mely kiemelkedő szállodai szolgáltatásaival és gasztronómiájával igazi ékköve a portfóliónak. 

A cégcsoport által 2023-ban útjára indított hosszútávú zöld stratégia is hozzájárul ahhoz, hogy a Residence Hotel Balaton****superior is a vendégek által már megszokott magas minőséget megőrizve fenntarthatóan működjön.