A Day Holiday Kft. a legjobb rendezvényszervező

Idén nyolcadik alkalommal ítélték oda a Business Excellence díjakat.

Idén nyolcadik alkalommal ítélték oda a Business Excellence díjakat a kimagasló teljesítményt nyújtó üzleti turisztikai szolgáltatók számára.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira. A szakmai zsűri döntése alapján kategóriánként három jelölt szerepelt a listán, a szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük nyílt saját jelöltet is állítani, utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapott szolgáltatók közönségdíjat kaptak.

A szavazáson a legjobb rendezvényszervező a Day Holiday Kft. lett. A kategória közönségdíjasának az  Eventrendet választották.

A Business Excellence további díjazottjai: a legjobb budapesti business hotel a Radisson BLU Béke Hotel, közönségdíjas a Hotel President Budapest, a legjobb vidéki business hotel az Airport Hotel Budapest, közönségdíjas a Hotel Azúr Prémium, a legjobb budapesti rendezvényhelyszín az Urban Betyár, közönségdíjas a Zeneakadémia, a legjobb vidéki rendezvényhelyszín a Szidónia Kastélyszálloda, közönségdíjas a Hotel Club Tihany, a llegjobb corporate utaztató a B2Sky Travel, közönségdíjas a Tensi Tours, a legjobb légitársaság a LOT Polish Airlines, közönségdíjas a Qatar Airways, a legjobb autókölcsönző a SIXT Rent a Car, közönségdíjas a HERTZ Mercure Rent a Car, és a legjobb új piaci szereplő az IBIS Styles Budapest Airport lett, a közönségdíjas pedig az OREX Travel.

Czvitkó Zoltán, a legjobb rendezvényszervezőnek megválasztott Day Holiday Kft. ügyvezető igazgatója az elismerés kapcsán úgy nyilatkozott: minden cégnek, így a Day Holidaynak is van vezetője, de a céget valójában immár 24. éve az ügyfelek és a feladat iránt érzett alázat vezeti.

- Az alázat persze mindig együtt jár a szerénységgel is – mostantól kijelenthető: van is mire szerénynek lennünk, hiszen papírunk, azaz diplománk is van róla. Köszönjük ezt a megtisztelő címet a Business Travellernek, olvasóinak, a Day Holiday partnereinek, és nem utolsósorban cégünk munkatársainak – tette hozzá Czvitkó Zoltán.

Az üzleti utazóknak és utaztatóknak szóló,  negyedévente megjelenő Business Traveller Hungary magazin 2003 óta van jelen a hazai piacon, és az üzleti utaztatás, konferencia- és rendezvényszervezés legújabb trendjeit és megoldásait mutatja be az olvasóknak.