A 2018-as év XIII. KERÜLETI VENDÉGLÁTÓSA

Premium Apartmanház Budapest lett a 2018-as év XIII. KERÜLETI VENDÉGLÁTÓSA

A BKIK XIII. kerületi Tagcsoportja Idén májusban is nagy örömmel nyújtotta át -egy díjátadó gálavacsora keretében – a 2018.-as év XIII. KERÜLETI VENDÉGLÁTÓSA díjat a Prémium Apartmanház Budapest részére. A vándorserleggel járó díjakat azoknak a vállalkozásoknak adományozza, akik az előző esztendőben a legtöbbet tették a kerületért, és sok éve végzik kiemelkedő, elismerésre méltó vállalkozói tevékenységüket a XIII. kerületben.

Több mint szálloda, több, mint otthon.

A Prémium Apartmanház 2008-ban épült az Országbíró utcában. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a belváros, Buda és bármely a városból kivezető autóút könnyen megközelíthető innen.

Rugalmas, és szállodai szintű szolgáltatásainak köszönhetően otthon érezhetjük magunkat a 136 darab egyedi hangulatban berendezett különböző méretű és felszereltségű apartmanjaiban.

A nagy konferenciateremhez 3 kisebb méretű tárgyaló tartozik, és rendelkezik ezen kívül egy külön étteremmel, mely 45 férőhelyes, valamint egy 60 fő terasszal, ahol sparhelten grilleznek.

A kezdetektől fogva együttműködnek a kerület Vendéglátósokat oktató intézményével, ezért folyamatos a tanulói jelenlét, ezzel is hozzájárulva a szakma, a szakképzés támogatásához és a megfelelő színvonalú utánpótlás neveléséhez.

A Gálavacsora házigazdájaként nagyon színvonalas és gasztronómiai különlegességekben gazdag estét biztosítottak a Kamarai vendégek számára.

Ezúton is gratulálunk az elismeréshez, és kívánunk még hasonló szakmai sikereket.