6. Mitiszol Fesztivál

Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 6. alkalommal rendezi meg nagyszabású, mégis emberi léptékű kóstolóját november 12-én, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy m...

Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 6. alkalommal rendezi meg nagyszabású, mégis emberi léptékű kóstolóját november 12-én, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba.

Idén sem lesz ez másként, hiszen az alapnak számító Terra Hungarica tagokon (11 borvidék, 30 bortermelő) túl, idén már külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő eseményen. A közös nevező továbbra is a természethűség. A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre.

Program:

12.00-19.00 Sétáló kóstoló (Millenáris Park D Épület, földszint)

Hagyományos sétáló kóstolónkon a főszerep ugyan ezúttal is az autentikus boroké (összesen közel 40 borász és több mint 100 bor), de ezeken felül más természetes italokat is lehet kóstolni, és – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel – organikus alapanyagokból készült ételekkel várják a vendégeket.

16.00-17.30 "10 év – 10 bor” ültetett prémium kóstoló (D Épület, földszint, moziterem)

Garantáltan felejthetetlen élményben lesz része azoknak, akik jegyet váltanak a prémium kóstolóra, amelyet az idén 10 éves Terroir Club alapítója, Kató András nemzetközi borakadémikus vezet majd. András 10 olyan tételt mutat be, amelyek az elmúlt évtizedben kiemelkedtek a természethű borokkal foglalkozó kereskedés kínálatából.

Az eseményről bővebben: mitiszol.hu