T62 Hotel Budapest

Elérhetőség

Cím: 1066 Budapest, Teréz körút 62.

Elérhetőség: (+36) 1 721-4560

Adatok

Férőhelyek száma: 280 fő

Szobák száma: 135 db

Konferenciaterem kapacitás: 55 fő

Konferencia termek száma: 1 db

Étterem kapacitás: 90 fő

Szolgáltatások: Háziállatbarát szálláshely, Kerékpárkölcsönzés, SZÉP kártya elfogadóhely, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

Budapest belvárosában, egy ikonikus épületben nyílt meg a főváros egyik legújabb szállodája a háromcsillagos T62 Hotel. A 142 modern szoba vidám színeivel, harmonikus berendezésével letisztult kényelmet sugall. A tágas, átriumos hotel lobby-jának és bárjának falait Frida Kahlo vibráló művészetét idéző fali montázsképek uralják „urban art” stílusban, ezzel trendi és nagyvárosi hangulatot kölcsönözve a nyüzsgő Nagykörút legújabb találkozóhelyének.

Könnyen megközelíthető belvárosi szállodánk ideális helyszín lehet akár céges tréningek, meetingek és workshopok alkalmával is. 

A maximum 55 fős rendezvénytermünk természetes megvilágítással, beépített technikával, (projektor, hangosítás, vetítővászon) modern kivitelezésben várja a kedves résztvevőket szállodánk második emeltén, biztosítva ezzel is a meetingek zavartalanságát. 

Válassza szállodánkat, amennyiben fontos Önnek:

  • a megközelíthetőség

  • a multifunkcionalitás

  • a minőségi kiszolgálás

  • a vendégeinek kényelme

Kollégáinkkal mi biztosítjuk mindazt, amire Önnek és rendezvényének szüksége lehet, legyen az egy üzleti ebéd, egy finom kávé süteményekkel, vagy akár technikai segítség megbízható kollégáink által.

Élvezze változatos kávészüneteinket éttermünk átriumos, urban art stílusú előterében.

NTAK regisztrációs szám: SZ19000953

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Meeting room 60 55 45 30 - 3 igen/yes nem/no