Science Hotel

Elérhetőség

Cím: 6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 17.
Távolság Budapesttől: 176 km

Elérhetőség: (+36) 20 368-5342

Adatok

Férőhelyek száma: 85 fő

Szobák száma: 43 db

Konferenciaterem kapacitás: 50 fő

Konferencia termek száma: 1 db

Étterem kapacitás: 50 fő

Szolgáltatások: Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Képgaléria

Leírás:

Szeged első dizájn szállodája és legújabb büszkesége, a négycsillagos Science Hotel, mely 2015 júniusától fogadja vendégeit.

Az eklektikus stílusban megálmodott szálloda, a belváros szívében, a Petőfi Sándor sugárúton, csupán néhány percre a szegedi tudományos élet központjától és a történelmi belvárostól.. Az igazi újdonságnak számító, 43 különleges arculatú szobával és konferenciateremmel rendelkező dizájn szálloda, modern berendezésével és technológiai megoldásaival, a helyi cégek üzleti partnereire, a szegedi tudományos életre, valamint annak szereplőire koncentrálva került kialakításra.

A Science Hotel 2016-ban átvehette a vendéglátó ipari design Oscar-diját, a Gold Key Award elismerését Best Lobby Budget/Focused Service kategóriában New Yorkban.  A díj odaítélésében fontos szerepet játszott a szállodai koncepció egyedisége, a tudomány és a kényelem összhangja. A molekulaszerkezetre emlékeztető világítótestek, a könyvespolcok, illetve könyvmintás tapétával burkolt felületek közötti krétatáblák, vagy éppen a lépcsőház nyomtatott áramköröket idéző szőnyegpadlója és a zöld karakterzuhatag a lépcsőházat határoló üvegfalon mind ezt a gondolati világot hivatottak közvetíteni.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Rendezvényterem 66,39 50 24 14 32 - - -