MészárSteak Kitchen

Elérhetőség

Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 11.

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 100 fő

Szobák száma: 0 db

Konferenciaterem kapacitás: 100 fő

Konferencia termek száma: 1 db

Étterem kapacitás: 100 fő

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Képgaléria

Leírás:

A MészárSteak Kitchen a húsimádók törzshelye a belvárosban. Közérthető ízek, a legjobb minőségű alapanyagok, barátságos árak, kényelmes és laza éttermi környezet mindenkinek, aki a húst hússal szereti! Fekete-piros indusztriális stílussal rendelkező éttermünk óriás ablakai a terasz felé nyithatóak, és légkondicionálóval is ellátott. Bisztró jellegével és fiatalos, laza környezetével céges vagy baráti összejövetelek kiváló helyszíne. Hétköznaponként ebédmenü is elérhető, a hét minden napján pedig különleges ételekkel és mennyei steakekkel ellátott á la carte étlappal várjuk vendégeinket.

Az alsó szinten található meg a Sissi konferenciaterem. A két részre szeparálható, légkondicionált termet akár száz fős céges, üzleti programok, tárgyalások, előadások megtartására is ajánljuk. Az előtérben lehetőség van a kávészünetek bekészítésére, welcome italok felszolgálására. Alap szintű technikával és ruhatárral rendelkezik.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: gasztroprogramok pl. steak kóstolók, tatárbeefsteak - és koktélkészítés (létszámtól függően).

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Sissi terem 104 100 60 60 60 - nincs nincs