Hotel Visegrád

Elérhetőség

Cím: 2025 Visegrád, Rév utca 15.
Távolság Budapesttől: 45 km

Elérhetőség: (+36) 26 397-034

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 177 fő

Szobák száma: 73 db

Konferenciaterem kapacitás: 150 fő

Konferencia termek száma: 2 db

Étterem kapacitás: 260 fő

Szolgáltatások: Bababarát szálláshely, Fedett wellness, Animáció, játszószoba, Sportlehetőségek, SZÉP kártya elfogadóhely, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

Szállodánk családi vállalkozás. Cégünket 1983-ban, az akkor még csak nyári üzemben működő Sirály Étterem bérlésével alapította Zeller Tibor, mely a rendszerváltást követően a privatizáció során lett tulajdonává.

A Hotel Visegrád első szárnya 1999 és 2001 között épült az étteremhez, jelenlegi formáját azonban a második szárny kiépítését követően a 2011-ben befejeződött bővítés során nyerte el.
Jelenleg 73 szobával, wellness részleggel, bowling pályákkal, konferencia termekkel várjuk Vendégeinket.

Programjainkon és valamennyi szolgáltatásunk során komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy Szállóvendégeink érezzék azt a családi hangulatot, melynek összetartó ereje segítségével felépülhetett Visegrád egyik legszebb szállodája.

Minden felmerülő kérésre találunk megoldást, legyen az kapcsolatos a szabadidő tartalmas eltöltésével, éjszakai wellnesshasználattal, erdei túrákkal, reptéri transzferrel, vagy bármi mással.

Mivel annak idején minden egy étteremmel kezdődött, konyhánk ízvilága közel sem szokványos „szállodai”. Szinte valamennyi Vendégünk kiemeli ételeink különlegességét.

Cégünk Visegrád városának legjelentősebb programszervezője, ezen kívül pedig egyéb, nem közvetlenül a szállodához kapcsolódó attrakciókkal, különleges helyszínekkel is szolgál.
Mindez természetesen beépül szállodai programkínálatunkba, de mivel saját „termékeinkről” van szó, az árban csak minimálisan jelentkezik plusz költség.

Nem csupán egy szállodai szobát, de egyben színes programokat, s ezzel különleges élményeket is kínálunk az itt eltöltött időre!

Töltsön el néhány napot, vagy akár csak egy estét a Dunakanyar szívében s válassza a

Hotel Visegrádot, az élmények visegrádi origópontját!

 

Garantáljuk, hogy nem fog unatkozni!

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Konferenciaterem 1 35 25 - - - - - -
Konferenciaterem 2 60 45 - - - - - -
Konferenciaterem 1+2 95 80 - - - - - -
Konferenciaterem 3 60 45 - - - - - -
Konferenciaterem 4 90 80 - - - - - -
Konferenciaterem 4+5 150 140 - - - - - -
Tárgyaló - - - - 8 - - -