Hotel Oktogon Haggenmacher

Elérhetőség

Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 52.

Elérhetőség: (+36) 1 884-8750

Adatok

Férőhelyek száma: 247 fő

Szobák száma: 121 db

Konferenciaterem kapacitás: 36 fő

Konferencia termek száma: 2 db

Étterem kapacitás: 56 fő

Szolgáltatások: Bababarát szálláshely, Háziállatbarát szálláshely, Fedett wellness, Szépészeti kezelések, Kerékpárkölcsönzés, Sportlehetőségek, SZÉP kártya elfogadóhely

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A Hotel Oktogon Haggenmacher, melynek a lenyűgöző, korábban Haggenmacher Palotaként ismert épület ad otthont az Andrássy úton található, Budapest vibráló központjában. A szálloda belső kialakítása a nyüzsgő környezet és az évszázados épület kontrasztját tükrözi. A történelmi értékek modern belsőépítészeti megoldásokkal ötvözve alkotnak egy fiatalosan elegáns 4 csillagos szállodát.

A dizájn egyedi és inspiráló, a 121 szoba mindegyikét friss és élénk színek alkotják ötvözve a modern és autentikus elemeket. A gazdag, svédasztalos reggeli hideg és meleg ételeket, laktóz-és gluténmentes lehetőségeket is kínál a vendégeknek. A szállodában technogym gépekkel felszerelt fitneszterem és kellemes wellness részleg szolgálja a vendégek feltöltődését. Egy beépített technológiával felszerelt klasszikus stílusú tárgyalóterem és egy rusztikus rendezvényterem ad otthont kisebb megbeszéléseknek és céges rendezvényeknek. A Bar Room klasszikus koktélokkal és színes italválasztékkal vár mindenkit a laza, esti kikapcsolódáshoz. A szálloda tökéletes hely egy városi kiruccanáshoz.

NTAK regisztrációs szám: SZ22037895

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Meeting terem 58 36 20 20 16 2,6 részben nem
Boardroom 40 - - - 12 4,83 részben nem