Hotel Margaréta

Elérhetőség

Cím: 8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 53.

Elérhetőség: (+36) 87 343-824

Adatok

Férőhelyek száma: 180 fő

Szobák száma: 65 db

Konferenciaterem kapacitás: 200 fő

Konferencia termek száma: 5 db

Szolgáltatások: Bababarát szálláshely, Háziállatbarát szálláshely, Fedett wellness, Szabadtéri medencék, Gyerekmedence, Animáció, játszószoba, Kerékpárkölcsönzés, Sportlehetőségek, SZÉP kártya elfogadóhely, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A Hotel Margaréta Business&Leisure üzleti és szabadidős célú szálloda Balatonfüred idegenforgalmi központjától 10 perc sétatávolságra található, zöld környezetben, közvetlenül a Baricska-dűlő védett szőlőültetvényei és a balatoni kerékpárút mellett. A szálláshely összesen 65 igényesen kialakított szobával rendelkezik. Az üzleti turizmusra fókuszálva egy jó energiákkal átjárt, kellemes, oldott, és közvetlen környezetet alakítottunk ki rendezvények teljeskörű kiszolgálására. Rendezvénytermeink adottságai, vendéglátó, és pihentető szolgáltatásaink, valamint ügyfélközpontú csapatunk garantálják az Ön eseményének sikerét is. A tréningek, konferenciák, gálavacsorák, partnertalálkozók, csapatépítő programok, és egyéb események, programok, koncertek megszervezéséhez rendezvénytámogató szolgáltatást is nyújtunk.

Balatonfüred és környéke bővelkedik a szabadidős programlehetőségekben is, melyektől eseményük bizonyosan emlékezetes marad!

RENDEZVÉNYTERMEINK

Nagyobb résztvevőszám esetén a visszafogottan elegáns Anthemis konferenciatermünk várja Önöket! A termet hangszigetelt mobilfalakkal az Ön által kívánt méretre szekcionáljuk.
Családiasabb létszám esetén két további, szőnyegezett termünk is rendelkezésre áll, max. 30-30 fős befogadóképességgel.

Szállóvendégeink részére a parkolás a szálloda parkolójában térítésmentesen biztosított. (A parkoló buszok parkolására is alkalmas.)

SZOBATÍPUSAINK

12 DELUXE szoba             50 SUPERIOR szoba        2 DELUXE lakosztály

Szobáinkban a rendezvények igényeinek megfelelően TWIN (különágyas) elrendezést is tudunk biztosítani. Superior szobáink mindegyike pótágyazható.

VENDÉGLÁTÁS

Fokozza a rendezvényén résztvevők elégedettségét különböző kávészünet csomagok megrendelésével! Hidegkonyhai készítmények, édes- és sós snackek, mártogatósok, krémek, kanapé szendvicsek, streetfood falatok, gyümölcs- és zöldségkínálataink közül választhat.

Főétkezések kínálatát változatosan alakítjuk az igények és az ügyfél lehetőségeinek tükrében. Keresse mellé moduláris italcsomagjainkat is, melyek italkínálatát személyre szabottan is tudjuk biztosítani.

PIHENTETŐ WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK

Vendégeink a rendezvények alatti szabadidejüket pihentetően tölthetik szállodánk Dália Spa wellnessrészlegében, mely az alábbi lehetőségeket nyújtja:

  • két pezsgőmedence
  • gyermekmedence 
  • finn-, bio- és infra szauna
  • trópusi élményzuhany
  • dézsazuhany
  • jégoltár
  • só-, aroma- és fényterápiás szoba
  • kézi masszázs
  • ​napozó terasz

NTAK regisztrációs szám: SZ19000052

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Anthemis I. 72 48 27 21 24 4,2 igen nem
Anthemis II. 144 120 54 45 72 4,2 igen nem
Anthemis I-II. 216 200 108 63 120 4,2 igen nem
Kamilla 52 30 18 13 18 2,7 igen nem
Gerbera 52 30 18 13 18 2,7 igen nem