Haris Park

Elérhetőség

Cím: 1022 Budapest, Marczibányi tér 6-7.

Elérhetőség: (+36) 70 623-3443

Adatok

Férőhelyek száma: 220 fő

Szobák száma: 1 db

Konferenciaterem kapacitás: 220 fő

Konferencia termek száma: 3 db

Étterem kapacitás: 60 fő

Szolgáltatások: Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A Haris Park Buda új találkozóhelye, ahol egy kertvendéglő mellett sokoldalú kiállítótermek kapnak helyet. Egy igazi közösségi tér, amely történetéhez hűen a budai értelmiség és polgárság törzshelye, a környékbeliek kedvelt étterme, elegáns esküvők, kiállítások, koncertek, rendezvények otthona. A Haris Park tökéletes helyszínt kínál bármilyen események, hisz mindössze 5-10 perces taxiútra van Budapest belvárosától, mégis egy nyugodt, XIX. századi kastélyi hangulatot áraszt magából, hatalmas kertjével és impozáns épületegyüttesével.

Rendezvénytermeink:

Bálterem

A Bálterem 320 m2 alapterületű, 9 m-es belmagasságú, természetes bevilágítású, klimatizált, két oldalhajóval tagolt terem. Gálavacsora esetén 170 fő számára tudunk kényelmesen helyet biztosítani, állófogadás-kapacitása kb. 250 fő, színházi beállításban kb. 220 ember ültethető le.

Kápolna

A Kápolna egy szakrális hangulatú, színpaddal ellátott 70 m2-es terem, mely színházi elrendezésben 60 fő befogadására alkalmas. A meghívott vendégek a közvetlen mellette lévő, ugyanolyan méretű Bubbles Bar vendégterében tudnak gyülekezni, és a bárpultnál fogyasztani.

Kert

A műemléki épületegyüttes előtt terül el ősfás parkunk, ami alkalmas 150 fős kerti állófogadások, esküvői szertartások, vagy egy kisebb grillparty megrendezésére. A Budapesten szinte egyedülálló módon parkunkban kis kerti pavilonok, változatos növényzet, és profi hangtechnika várja vendégeit – rossz idő esetén pedig az épületben tudunk azonos kapacitású teret biztosítani.

Bubbles

Ősszel megnyílik a Kápolna előterében egy kertre néző, kifinomult, champagne tematikájú piano bár, mely rendezvények esetén gyülekező helyként funkcionál, de önállóan is működőképes, klubok, szűk körű események lebonyolítására.

Szekciótermek

Az első emeleten egy 70 m2-es és egy 50 m2-es szekcióterem kap helyet, ahova akár a bálteremben lévő konferencia részvevői tudnak csoportokra bontva külön tárgyalni, akár különálló egységként bérelhetők. Mindkét terem egy pazar kilátású tetőteraszra nyílik.

Lakosztály

A Haris Parkot „egyszobás szálloda” címkével is szokták illetni: a toronyban helyet kapott egy 55 m2-es lakosztály (saját nappalival, hálóval és fürdőszobával), mely a friss házaspárnak, vagy egy üzleti rendezvény díszvendégének kényelmét szolgálja. Erkélye a bálterembe néz, ami külön attrakcióra ad lehetőséget!

Rendezvénylehetőségek

Legyen szó bármilyen családi vagy üzleti rendezvényről, a Haris Park csapata mindent megtesz azért, hogy az esemény egyedülálló és emlékezetes legyen. A különleges kültéri és beltéri adottságok, a nemzetközi rendezvényszervezői tapasztalatunk, valamint a személyre szabott, egyéni tanácsadás a garancia arra, hogy amit Ön megálmodott, azt mi megvalósítjuk!

 • ESKÜVŐ ÉS SZERTARTÁS
 • GÁLAVACSORA
 • ÜZLETI REGGELI
 • KONFERENCIA
 • ÁLLÓFOGADÁS
 • SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ
 • TERMÉKBEMUTATÓ
 • CSAPATÉPÍTŐ / TRAINING
 • DIVATBEMUTATÓ
 • AUKCIÓ
 • KARÁCSONYI BULI
 • KONCERT
 • SZÜLETÉSNAP
 • KERESZTELŐ
 • AUTÓ SHOW

CATERING

A Haris Parkban saját cateringgel biztosítjuk a rendezvényeket – a házon belüli, 300 főt kiszolgáló konyhája alkalmas bármilyen vendégfogadás, felszolgált vagy büféasztalos vacsora kiszolgálására, de akár a kertben is van lehetőség grillparty vagy falatkás állófogadás (flying service) keretein belül kényeztetni vendégeinket. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Bálterem 320 220 100 90 170 9 van van
Kápolna 70 60 - - - 4,3 van nincs
Felvinci 50 45 30 25 25 3 van nincs
Alvinci 70 70 40 60 45 3 van nincs