Gokart Hotel

Elérhetőség

Cím: 6000 Kecskemét, Szent László krt. 66.
Távolság Budapesttől: 95 km

Elérhetőség: (+36) 76 505-175

Adatok

Férőhelyek száma: 106 fő

Szobák száma: 57 db

Konferenciaterem kapacitás: 100 fő

Konferencia termek száma: 3 db

Étterem kapacitás: 80 fő

Szolgáltatások: Bababarát szálláshely, Kerékpárkölcsönzés, Sportlehetőségek, SZÉP kártya elfogadóhely, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A Gokart Hotel & Étterem inspiráló légköre, modern környezete, magas színvonalú konferencia- technikája és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti- és sportélet fellegvára. A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét egyik legnívósabb business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található.

A szobák kialakítását a maximalizmus, berendezésüket a stílusos minimál design inspirálta.

A kiegyensúlyozott színek, a test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő ergonomikus bútorzat és a modern térelemek együtt olyan atmoszférát kölcsönöznek a Gokart Hotelnek, amely a gondolatébresztést és az ellazulást biztosítja. Szobáink többsége rendelkezik terasszal, egyedileg szabályozható légkondicionálóval, minibárral, hajszárítóval, laptop méretű széffel, valamint a Hotel teljes területén biztosított korlátlan Wifi eléréssel. Szállodánk kialakítása során figyelembe vettük mozgáskorlátozott vendégeink igényeit is, az ő kényelmükről akadálymentesített szobáink gondoskodnak.

Szerintünk a tökéletes rendezvényhelyszín olyan, ahol az exkluzivitás vegyül egy kis inkluzív érzettel, ahol az otthon bensőséges hangulata keveredik az újdonság varázsával. A helyszín mellett fontos, hogy ezen tényezők a gasztronómiában is tükröződjenek, hiszen ezek emelik egy-egy rendezvény színvonalát, sikerességét.

Ha tökéletes rendezvényhelyszínt keres – ha fontos az exkluzív megjelenés, a hangulatos világítás, az igényes reprezentáció, és a gasztronómiai élmény harmóniája, válasszon minket, a különleges alkalmak specialistáját!

Catering szolgáltatás

Séfünk minőségi alapanyagokból, a legmodernebb technológiák alkalmazásával állítja össze a rendezvények egyedi menüsorát. Tányérszervizes, vagy svédasztalos fogadásaink, több fogásos ételsorunk ízvilága különleges fűszere lehet bármilyen üzleti reggelinek, vagy brunchnak, családi vacsorának, esetleg exkluzív állófogadásnak. Mi az egészséges táplálkozás híveire, a vegetáriánus étrend követőire, valamint a hazai és nemzetközi konyha szerelmeseire is gondolunk.

Nálunk mindez adott – így a siker garantált!

Rendezvénytermeink, igényes belső kialakításuk, illetve kiváló atmoszférájuknak köszönhetően alkalmasak céges, formális, illetve informális összejövetelekhez is!

Attól a pillanattól kezdve, ahogy belép a gokart központba, magával ragadja az inspiráló modern környezet, és a hangulat, amit a búgó motorok hangja és látványa nyújt. Érezze otthon magát Kecskemét sportfellegvárában, a Birizdokart komplexumban. A Birizdokart Gokart Stadion több mint egy szimpla gokart pálya: a gokart, a motor-sport, a rendezvények, a kikapcsolódás színtere.

Bérelhető gépparkunk 25 db Sodi Sr5 típusú, 270 ccm-es, 9,5 lóerős Honda motorokkal felszerelt gokartból áll.

Ezen felül 4 db kétszemélyes gokart is bérelhető, így vezetés nélkül is élvezheti a gokartozást a sofőr melletti ülésből, sőt a gyermekes családok nagy örömére biztonsági övvel ellátott gyerekülést is adunk, hogy a legfiatalabb korosztály se maradjon ki egy igazi gokartozásból.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Zöld terem 30 - - - - 3 van nincs
Nagy terem 100 70 50 35 - 3 van nincs
Gokart terem 130 100 70 50 - 3 van nincs