Forest Hills Hotel & Golf

Elérhetőség

Cím: 8420 Zirc, Szarvaskút, hrsz 085/11.

Elérhetőség: (+36) 88 573-310

Adatok

Férőhelyek száma: 50 fő

Szobák száma: 21 db

Konferenciaterem kapacitás: 40 fő

Konferencia termek száma: 1 db

Étterem kapacitás: 30 fő

Szolgáltatások: Fedett wellness, Szabadtéri medencék, Kerékpárkölcsönzés, Sportlehetőségek, SZÉP kártya elfogadóhely, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Képgaléria

Leírás:

Budapesttől csupán másfél órányi távolságra, a bakonyi erdő közepén, közel 50 hektáros parkosított területen „rejtőzködik” a 21 szobával rendelkező négycsillagos Forest Hills Hotel & Golf  2x9 szakaszos golfpályával és teniszpályával.

A szálloda természetes fényű 50 m2 nagyságú konferenciaterme tökéletesen alkalmas felsővezetői tanácskozások, kihelyezett meetingek, képzések helyszínének, és készségfejlesztő tréningek, valamint csapatépítő rendezvények lebonyolítására.

A fedett wellness részlegben finn- és infraszauna, jacuzzi, sókabin és gőzkabin várja a felfrissülni vágyókat. A hotel wellness részlegéből lehet megközelíteni kültéri meleg vizes medencét, ami a gyönyörű tiszta vizével és a körülötte lévő varázslatos növényeivel nyugtató hatással van a kikapcsolódásra vágyókra. Emellett tökéletes hely napozásra és lubickolásra is. Kültéri medence április 15. és október 15. között üzemel.

A szálloda által nyújtott szolgáltatások (így a wellness) és sport lehetőségek (így a golf, footgolf, tenisz) remek kiegészítést kínálnak az egyes rendezvényekhez.

A szálloda területén a nyitott parkolóban 30 autó parkolása ingyenesen biztosított.

NTAK regisztrációs szám: SZ22033017

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Konferenciaterem 50 40 20 30 - 2,65 igen nem