Danubius Hotel Erzsébet

Elérhetőség

Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 11-15.

Elérhetőség: (+36) 1 889-3700

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 253 fő

Szobák száma: 126 db

Konferenciaterem kapacitás: 0 fő

Konferencia termek száma: 0 db

Étterem kapacitás: 100 fő

Szolgáltatások: Háziállatbarát szálláshely, SZÉP kártya elfogadóhely

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Képgaléria

Leírás:

Élvezze ki a pihenés minden pillanatát! Könnyű séta, városnézés, vásárlás, ücsörgés egy kávéházban – bármit is tervez, a Hotel Erzsébet remek kiindulópont programjaihoz.

Az 5. kerület sétálóutcájában található modern, hangulatos szállodánk az üzletemberek és a Budapestet felfedezni vágyók körében egyaránt népszerű. A nyüzsgő belváros kellős közepén fekszik, Pest üzleti, kereskedelmi és kulturális negyedében. Innen csupán pár lépés a Váci utca, Pest leghíresebb bevásárlóutcája, de egy rövid sétával elérhető a Duna-korzó és a legendás Vásárcsarnok is. A környék tele van látnivalókkal, üzletekkel, kávézókkal és kitűnő éttermekkel. 

A közelben számos busz megáll, csakúgy, mint az M3-as, az M2-es és az M4-es metró. 

Parkolóház 150 méterre a szállodától található (Franklin Parkolóház, V. kerület, Reáltanoda utca).

126 klimatizált szobánk közül, egyágyastól a háromágyasig, a nyugodt, belső udvarra nézőtől az utcai panorámásig válogathat.

A MészárSteak Kitchen Budapest egyik legjobb steak étterme, szlogenünk: hús-vér konyha szívvel-lélekkel! Minden nap 11:30-0:00 óra között á la carte étlappal, impozáns és kedvező ár-értékű steaklappal, hétköznaponként ebédmenüvel várjuk vendégeinket kényelmes, barátságos környezetben.

Wine Bar

A lobbyból nyíló hangulatos borbár 12:00-0:00 között várja a hotel vendégeit és a borszerető közönséget. Választékunkban megtalálhatók a magyar borvidékek legjobb, legizgalmasabb borai, az ismert pincészetek és a feltörekvő újoncok egyaránt, de európai és újvilági borválasztékkal is rendelkezünk.