Hotel Erzsébet City Center

Elérhetőség

Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 11-15.

Elérhetőség: (+36) 1 889-3700

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 240 fő

Szobák száma: 123 db

Konferenciaterem kapacitás: 100 fő

Konferencia termek száma: 2 db

Étterem kapacitás: 100 fő

Szolgáltatások: Háziállatbarát szálláshely, SZÉP kártya elfogadóhely

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

Élvezze ki a pihenés minden pillanatát! Könnyű séta, városnézés, vásárlás, ücsörgés egy kávéházban – bármit is tervez, a Hotel Erzsébet remek kiindulópont programjaihoz.

Az 5. kerület sétálóutcájában található modern, hangulatos szállodánk az üzletemberek és a Budapestet felfedezni vágyók körében egyaránt népszerű. A nyüzsgő belváros kellős közepén fekszik, Pest üzleti, kereskedelmi és kulturális negyedében. Innen csupán pár lépés a Váci utca, Pest leghíresebb bevásárlóutcája, de egy rövid sétával elérhető a Duna-korzó és a legendás Vásárcsarnok is. A környék tele van látnivalókkal, üzletekkel, kávézókkal és kitűnő éttermekkel. 

A közelben számos busz megáll, csakúgy, mint az M3-as, az M2-es és az M4-es metró. 

Parkolóház 150 méterre a szállodától található (Franklin Parkolóház, V. kerület, Reáltanoda utca).

Központi elhelyezkedése és remek szolgáltatásai teszik a hotelt népszerű rendezvényhelyszínné. Két összenyitható, légkondicionált termét akár száz fős céges, üzleti programok, tárgyalások, előadások megtartására ajánljuk. Óradíjas bérleti rendszerünkben tárgyalóinkat előre egyeztetett feltételekkel akár egy órára is rendelkezésére bocsájtjuk. 
Ha pedig üzleti vacsorát, bankettet tervez, modern atmoszférájú éttermünk adhat otthont az eseménynek. 

123 klimatizált szobánk közül, egyágyastól a háromágyasig, a nyugodt, belső udvarra nézőtől az utcai panorámásig válogathat.

A MészárSteak Kitchen Budapest egyik legjobb steak étterme, szlogenünk: hús-vér konyha szívvel-lélekkel! Minden nap 11:30-0:00 óra között á la carte étlappal, impozáns és kedvező ár-értékű steaklappal, hétköznaponként ebédmenüvel várjuk vendégeinket kényelmes, barátságos környezetben.

Wine Bar

A lobbyból nyíló hangulatos borbár 12:00-0:00 között várja a hotel vendégeit és a borszerető közönséget. Választékunkban megtalálhatók a magyar borvidékek legjobb, legizgalmasabb borai, az ismert pincészetek és a feltörekvő újoncok egyaránt, de európai és újvilági borválasztékkal is rendelkezünk.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Különterem A 52 50 30 30 30 - nincs -
Különterem B 52 50 30 30 30 - nincs -
Különterem A+B 104 100 60 60 60 - nincs -