Bonvital Wellness & Gastro Hotel -Adults Only Hotel

Superior

Elérhetőség

Cím: 8380 Hévíz, Rákóczi utca 16-18.
Távolság Budapesttől: 190 km

Elérhetőség: (+36) 83 900-130

Adatok

Férőhelyek száma: 180 fő

Szobák száma: 90 db

Konferenciaterem kapacitás: 60 fő

Konferencia termek száma: 1 db

Étterem kapacitás: 110 fő

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A négycsillagos superior szálloda mindössze 10 méterre a Tófürdőtől, a belváros szívében helyezkedik el. 80 jól felszerelt szobával, 10 exkluzív lakosztállyal, látványos wellness részleggel, kulináris élményeket nyújtó bisztróval és étteremmel várja az ide érkezőket. Ugyanakkor nem csak a kikapcsolódni, de gyógyulni vágyó vendégeink is számos kezelés közül választhatnak. A gasztronómia, wellness és gyógyászat harmonikus egyvelegével a szálloda egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatának palettáján. Felnőttbarát szállodaként 14 éves kor felett várja vendégeit.

Szolgáltatások: Brix Bistro és Apetite Étterem, WiFi és légkondicionálás a szálloda egész területén, modern technika (projektor, vetítővászon, flipchart, hangosítás), wellness részleg (élménymedence, jakuzzi, szaunavilág, só-kamra, élményzuhany, pihenőtér)

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Terem 52 60 47 26 - 3,5 van nincs