Velencei-tó: élmény, ami megéri!

Ki ne szeretné szabadságát változatos, kikapcsolódást jelentő élményekkel gazdagítani?

Ki ne szeretné szabadságát változatos, kikapcsolódást jelentő élményekkel gazdagítani? Ki ne örülne a körülményes kutatómunkával összeállított terv helyett a tálcán kapott, egy csokorba gyűjtött kedvezményes programkínálatnak, amiből könnyen kiválaszthatja a kedvére valót?

A közelmúltban bevezetett Velencei-tó kártyával a térség legszínesebb programválasztéka vált elérhetővé egy kattintásra, ráadásul jelentős költséget spórolhatunk meg a kártyával igénybe vehető kedvezményekkel. A kártyával teljesen ingyenes a belépés egy alkalommal több Velencei-tavi strandra, egyebek mellett jelentős kedvezménnyel bérelhető pl. kerékpár vagy horgász csónak, illetve számos tó környéki kiállítóhelyre és szabadidős programra is olcsóbban válthatunk jegyet. A kártyával Velencei-tavi ajándéktárgyak, kiadványok, valamint kiváló minőségű helyi borok is kedvezőbb áron vásárolhatók. A kártyapartnerek sorába csatlakozott városnéző programjaival a Székesfehérvári Tourinform is, hogy a tóhoz érkező vendégeket a történelmi koronázó város felfedezésére invitálja.

A TDM tag és a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyeken legalább egy vendégéjszakát eltöltő vendégek a card.velencei-to.hu oldalon regisztrálhatnak egy plasztik kártyát, amelyet a szállásadó ad ki számukra a szálláson történő bejelentkezéskor. A kártyával a vendégek tartózkodásuk ideje alatt (az érkezés napján 14:00 órától az elutazás napján 16:00 óráig) számos kedvezményes ajánlat közül választhatnak, legyen szó aktív-, kulturális- vagy gasztronómiai témájú programról.

A kártyarendszert üzemeltető Velencei-tó térségi TDM szervezet a folyamatosan bővülő kedvezményes kínálatról és a kártyakiadó partnerekről a mobil eszközökön is jól olvasható card.velencei-to.hu honlapon, valamint a tókörnyéki Tourinform irodák közreműködésével nyújt naprakész tájékoztatást.