Szentendrei Sörmajális

A Szentendrei Sörmajális 2018. április 28-tól május 1-ig kerül megrendezésre Szentendrén.

A Szentendrei Sörmajális 2018. április 28-tól május 1-ig kerül megrendezésre Szentendrén, a Dunakorzón.

A fesztivál gazdag programkínálatában minden korosztály megtalálja a számára érdekeset. A négy nap alatt számos koncertet élvezhet a közönség. A Kiscsillag, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Maszkura és a Tücsökraj, Blahalousiana és Fish! kiemelt nagykoncertek mellett szombat délután olyan emlékzenekarok lépnek fel, mint a The BlackBirds – beatles emlékzenekar, vagy az ACid/DC, illetve a 100% Rolling Stones tribute: a Stoned.

Vasárnap folyamán a rock is helyet kap a fesztiválon, például a Cool Head Klan fellépésével, a nap pedig a Maszkura és a Tücsökraj és a Kiscsillag koncertjével zárul.

Hétfő délután a II. Szentendrei Nagyszínpad Könnyűzenei Tehetségkutató verseny ad lehetőséget a fiatal zenészeknek a megmérettetéshez.

Kedden a Szentendrei Civil szerveztek és egyesületek is helyet kapnak a rendezvényen, ahol a hagyományos főzés mellett a szentendrei sportegyesületek bemutatóját is láthatják majd a Dunakorzón.

A programok mellett gasztronómiai élményekkel, hazai, nemzetközi kézműves, kisüzemi és nagyüzemi sörkülönlegességekkel várják az érdeklődőket a Duna­korzón és a Dumtsa Jenő utcában.

A rendezvény ingyenes!

Információ: szentendreprogram.hu