Megnyílt a Málna

Megnyílt a Málna The Pastry Shop, Kolonics Zoltán és párja, Varga Ágnes közös cukrászdája.

Megnyílt a Málna The Pastry Shop, Kolonics Zoltán és párja, Varga Ágnes közös cukrászdája.

Bezárt a Kolosy térnél lévő Zazzi, az üzlethelységet a Gerbaud egykori főcukrásza, Kolonics Zoltán és párja, Varga Ágnes vette át. Így végre bármikor élvezhetjük a sós mogyorós, barackos szeletüket, orosz krémtorta átértelmezésüket vagy a Törley rozé pezsgőjével készült Le Rose d’Agnest.

A Kolosy tértől csupán egy rövid sétára található hely műhelyéből főleg a már jól ismert és szeretett, magas minőségű alapanyagokból készülő franciás endorfinbombák, valamint a hazai klasszikusok újragondolásai kerülnek ki, de igyekeznek különböző országok desszertjeit is beemelni a kínálatba, így svéd vagy olasz ihletésű különlegességekre is számíthatunk. Mindig vannak gabona-, tej-, tojás- és cukormentes alternatívák, valamint rendelésre készítenek tortákat is. Több különböző fajta édes és sós kekszet (ánizsos meringue, citromos sable, cheddar sajtos vagy angol tripla csokis változat) és gyümölcskenyeret is árulnak előre csomagolva, valamint a trüffelek és macaronok is a kínálat részét képezik.

A szezonalitás jegyében változni fog a kínálat, a hidegebb időszakra például saját Sacher-torta változatukkal készülnek.

Bővebben a Málnáról a welovebudapest.com-on olvashatnak.