Hamarosan nyit a Castellum Hotel Hollókőn

A hely, ahol a hagyományok és a természet harmóniája valódi élményé válik! Valahol északon, a lankás, hagyásfás dombok ölelésében, a patakvölgyek csendjében, létezik egy élő falu, amin nem fogott az idő vasfoga.

A hely, ahol a hagyományok és a természet harmóniája valódi élményé válik! Valahol északon, a lankás, hagyásfás dombok ölelésében, a patakvölgyek csendjében, létezik egy élő falu, amin nem fogott az idő vasfoga.

380 lakosa 67 ófalui házában máig őrzi a palóc hagyományokat, a kézművességet, a finom étkeket, a magyaros értékeket…………..valódi élményt, mesés látványt és szívet melengető emlékeket adva minden ide látogatónak!

A Castellum Hotel Hollókő**** ebben a varázslatos környezetben, exkluzív kényelemmel, 68 modern szobájával, wellness szigetével, 120 főt befogadó ínyenc és hagyományőrző éttermével (és 40 fős panoráma teraszával), valamint több tucatnyi szolgáltatással várja vendégeit Hollókőn 2016 július végétől. A szálloda két rendezvénytermével, a 80 fős Tolnay Klári Szalonnal és az 50 fős Madách Teremmel áll a rendezvények résztvevőinek rendelkezésére.

Olyan egyedi hangulatú és tartalmú csapatépítő programokkal színesítik a céges továbbképzéseket és konferenciákat, melyek többsége csak náluk érhető el:

•             Kézműves és hagyományőrző programok az ófaluban és a szállodában 

•             Fáklyás esti séta, középkori lovagi vacsora a Hollókői Várban

•             Egész napos vagy félnapos középkori forgatag a vár melletti fennsíkon és a várban, lovagokkal, várkisasszonyokkal, árusokkal, zenészekkel, harci játékokkal, show elemekkel

•             Fél napos hollókői segway rally és tréfás csapatépítő játékok a vár melletti fennsíkon, vagy a szálloda melletti lankákon,

•             Hollókő titkai (félig játékos és félig tréfás feladatok Hollókő hagyományaival, látnivalóival)

•             Holdfény Bortúra (éjszakai borkaland a hotel melletti erdőben, választhatóan könnyebb vagy extrémebb verzióval)

•             Mátrafüredi erdei túrák (terep segway túrák, Ranger safari túrák, Shredder tankboard túrák, e-bike és tandem túrák, Hill dog túrák)

•             Téli túrák

- a mátraszentimrei esti kivilágított sí-út és fun parkban,
- a mátrafüredi High-Tech Sport Bázis téli programjai: snowsegway, hófánkozás, hótalp túrák, elektromos Volkswagen hószánkó, Snowscooter, extrém japán hócsaták)

•             Robinson- szigeteki nyári programok: (kajak-kenu, csónakázás, vízibicikli, horgászat, strandfoci, strandröplabda)

Gasztronómiai programok

•             Bográcsozás a hotel mellett, pálinkakóstolóval, táj jellegű üdvözlőfalatkákkal, lenyűgöző tájképpel, főzőversennyel

•             Pálinkakóstolás az Öregetesi Palóc Pálinka család termékeiből, falusi bőségtállal az etesi Palóc Pálinkafőzde Vendégházában

•             Hagyományos falusi disznóvágás disznótorossal, Palóc Pálinkával, helyi specialitásokkal, szezonális programként

Itt olyan pihenés és feltöltődés vár Önre is, ahol a hagyományok és a tökéletes kényelem összeér, és kedves emlékeivel sokáig benne marad mindenki szívében.

Várja Önöket is Magyarország egyetlen világörökségi listás falujának első szállodája!