Elérkezett a hazai pezsgőforradalom

Champagne-bárok nyílnak a főváros vendéglátóhelyein belül.

Prémium champagne-okat és magyar, champagne-i technológiával készült pezsgőket egybegyűjtő champagne-bárok nyílnak több fővárosi vendéglátóhelyen. A külön erre a célra kialakított pultok mögött csak a témában szakértő sommelier-ek állhatnak, akik időről időre tematikus workshopokat és kóstolókat, pezsgővacsorákat is tartanak. A franchise tulajdonosa Bárány Péter, aki a növekvő piaci igényekre reagálva hívta éltre az önálló márkaként működő The Champagne Bar-t.

A The Champagne Bar különlegessége, hogy a legnagyobb champagne házakat hozza el a fogyasztóknak ugyanabba a pultba. Az üzlet kialakításánál nem feltétel egy önálló vendéglátó egység átalakítása, bárhová könnyen beépíthető. Az első önálló champagne-bár október elején a Jászai Mári téren nyílik, majd ősz végén átalakul egy Liszt Ferenc téri meglévő vendéglátó egység is. Kora tavasszal további két népszerű belvárosi vendéglátóhelyen épül át a meglévő pult, és a tulajdonos reménye szerint hamarosan Debrecenben és Szegeden is találkozhatunk champagne-bárokkal.

A franchise referencia pultjával a 27. Budapest Borfesztiválon, a Budai várban lehet először találkozni, ahol 16 féle champagne és az újdonságnak számító champagne-i technologiával készült, 3 féle Brebis pezsgő lesz kapható.

(Forrás: Turizmus Online)