Borok és különleges borcímkék

A 27. Budapest Borfesztivál szeptember 6-9. között várja a borkedvelőket a Budai Várban.

A Borfesztiválon az idén több mint 150 kiállító lesz, a csütörtöki nyitónap zenei vonala a könnyűzene lesz, a péntek a világzenéé, szombaton a magyar jazz kerül előtérbe, a vasárnapi záró programon pedig népzenei programokkal kedveskednek  a borokat kóstolóknak.

Lesz jótékonysági program is: az Autistic Art Alapítvány 10 civil fenntartású lakóotthont támogat, ahol több mint 200 autizmussal élő fiatalt látnak el. Az Autistic Art olyan egyedi művészeti terápiás foglalkozást tart fent, ahol ezek a fiatalok szabadon rajzolhatnak, a rajzok felhasználásával pedig jótékony célú termékek születnek, így kerültek a fiatalok rajzai magyar borászatok borosüvegjeire. Először a Bolyki, az Etyeki Kúria, a Gilvesy, a Luka, a Konyári és a Vylyan limitált darabszámú palackjai öltöztek különleges köntösbe: a palackokat az autista fiatalok színes, vidám rajzai díszítik.

A Budai Várban folytatódik a „Kapj rá!” halfogyasztást ösztönző roadshow kampánya is, így a Budapest Borfesztivál keretében ízletes halas kóstolófalatok, füstölt halpástétom, füstölt halfilés baguette és idényzöldségek várják a vendégeket a „Kapj rá!” faházban.

A 27. Budapest Borfesztivál szeptember 6-9. között várja a borkedvelőket a Budai Várban.

Bővebben ITT