A Hilton Budapesté ’Az Év HotelDesign lakosztálya’

A 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját nyerte el a Hilton Budapest. Lélegzetelállító panorámával gyönyörködteti vendégeit ‘Az Év HotelDesign lakosztálya’.

A 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját nyerte el a Hilton Budapest. Lélegzetelállító panorámával gyönyörködtetik vendégeiket a Hilton díjnyertes lakosztályai.

A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.

Ahogy az idei pályázat címe – Csak a kilátás nem változott! is megmutatja, a budavári szálloda egy teljeskörű felújításon esett át, melynek köszönhetően a pincétől a padlásig megújult. Az elmúlt négy év során a közösségi terek és a rendezvénytermek mellett, a szállodai szobák is újjászülettek.

A Hilton Budapest épületének legszebb fekvésű részén kilenc “KING DANUBE RIVER SUITE, azaz dunai panorámás lakosztály kapott helyett. Az elsőtől az ötödik emeletig elhelyezkedő, teljes egészében megújult 70 nm-es szobák nappalijából a Halászbástya, a Duna és Pest fantasztikus látképe tárul elénk.

A hálószobákból pedig, elhelyezkedéstől függően, a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk, vagy a karnyújtásnyira található, különleges építészeti remekművet, a Mátyás templomot csodálhatjuk meg.

Ezt a szobatípust díjazták az idei év Gastro&Hotel design versenyében, ahol a budai hotel a kategória nyertese lett. A szálloda megújulását, a hamarosan nyíló új étterem fogja megkoronázni, mellyel büszkén szállnak majd versenybe a jövő évi díjakért is.

Kedves Olvasónk a képek magukért beszélnek! Érdemes ellátogatni a Hilton Budapestbe és saját szemünkkel meggyőződni a páratlan kilátásról, valamint a szobák és a kiszolgálás minőségéről.

A Danubius Hotels Group szállodái közül szintén díjjal gazdagodott a Radisson Blu Béke Hotel, a Zsolnay Kávéház „Az Év GastroDesign Kávézója” címet birtokolhatja, a szálloda 105 éves történelmét jelképező  Haranghy kupola pedig az év hoteldesign kiegészítőjeként kapott döntős elismerést.

A Danubius Hotel Helia és a Yellow Bistro & Bar „Az év Gastrodesign bárja/pub-ja” kategória döntőjébe jutott, a szálloda megújult lobbyja  „Az év HotelDesign lobbyja” kategória legjobbjai közé került.