Zeya a különleges rendezvényhelyszín

Várja vendégeit a Zeya Étterem és Rendezvényhelyszín, mely bérelhető privát- és céges rendezvényekre, filmforgatásokra, fotózásokra!

Várja vendégeit a Zeya Étterem és Rendezvényhelyszín, mely bérelhető privát- és céges rendezvényekre, filmforgatásokra, fotózásokra!

A belváros szívében a Sas utca 4. szám alatt, az Erzsébet tér közelében, számos közeli parkolási lehetőséggel, remek tömegközlekedési megközelíthetőséggel, egyedi ajánlatokkal várják a vendégeket, exkluzív környezetben a Zeya Étteremben.

Az étterem séfje a BBQ világ őszinteségét ötvözte a Fine Dining perfekcionizmusával, mely házasítás igazán párját ritkító csoda lett!

Ételeik csakis friss, helyi kistermelőktől beszerzett prémium alapanyagokból készülnek.

Exkluzív koktéljaik mellett különleges röviditalok és több mint 200 féle bor várja a Zeya vendégeit. A döntést házi sommelier is segíti, illetve, ha valami egészen különlegesre kérés merülne fel, bár-menedzserük egyedi koktélt is készít Ön és vendégei számára, akár cége színeinek vagy az Ön saját ízlésvilágának megfelelően!

Elegáns környezet, exkluzív bútorzat, egyedi belső arculat és profi személyzet gondoskodik arról, hogy a Zeyaban mindenki különleges élmény részese legyen.

VIP különterem bérlésére is van lehetőség, ahol zártkörűen, bensőséges hangulatban, van lehetőség ismerősök/kollégák vendégül látására exkluzív környezetben. Ez a terem alkalmas lehet konferenciákhoz, vacsorához, privát megbeszélésekhez is.

Különtermükbe szeretettel várják csoportok foglalását, de náluk az egész étterem bérlésére is van lehetőség!