Zalacsány, a luxusfalu

250 millió eurós beruházással a Balaton régióban, Zalacsányban épül Közép-Európa első luxus resortja.

250 millió eurós beruházással a Balaton régióban, Zalacsányban épül Közép-Európa első luxus resortja. Az egész évben látogatható üdülőfalu lakói a területen minden szolgáltatást megtalálnak, amire csak szükségük lehet. A luxustelepüléstől mindössze néhány percre található a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termálvize, a hévízi tófürdő is.

A Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területén megvalósuló fejlesztés részeként ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket, kávézókat, konditermet, gyógyszertárat, játszóteret, kulturális és konferenciaközpontot, sportpályákat, fürdőtót, rekreációs területeket és más prémium szolgáltatásokat terveznek. A resort a tervek szerint több mint ezer főt is ki tud majd kiszolgálni mintegy ötszáz lakásban, rajtuk kívül a területen létesülő exkluzív fürdőszálló vendégei is élvezhetik majd a különleges közösség előnyeit.

A területen már harmadik éve működik a térség legszínvonalasabb golfpályája, a hozzá tartozó bisztró, klubház és két társasház. Októberben tovább bővül a fejlesztés kínálata, ekkor kerül átadásra a golffalu harmadik condominium épülete, amelyben 18 darab 1 és 2 hálószobás lakás várja tulajdonosait. Az úgynevezett „második otthon” koncepció alapján, mely egy belvárosi lakás színvonalán egy szálloda kényelmét nyújtja a munkájukban helyhez nem kötött szerencséseknek, prémium minőségű enteriőrök valósulnak meg. A belsőépítészek koncepciója alapján „Prestige” és „Ballance” névre keresztelt otthonok a természet közelségével, a resort kivételes táji szépségével harmonizálnak. A legkisebb 57, a legnagyobb pedig 186 négyzetméteres, áruk 176 000 és 675 000 euró között mozog.

(Forrás: sokszinuvidek.24.hu)