Valódi korcsolyapálya a Siófoki Jégkikötőben

A Siófoki Jégkikötő február 17-ig minden nap várja a korcsolyázókat!

Siófok egy varázslatos karácsonyi meglepetéssel ajándékozta meg a városba látogatókat, várossá válásának 50. évfordulójának tiszteletére, amely meglepetés szinte egész télen tart majd. December 21-én megnyitotta kapuit a város valódi jéggel borított korcsolyapályája, a Siófoki Jégkikötő.

Az időjárás szeszélyeitől független, több mint 250 négyzetméteres jégpálya a Hajóállomáson kapott helyet, és egy Magyarországon ritkaságnak számító jégfolyosóval is kiegészül, ami a jubileumi év tiszteletére 50 méter hosszú. A pálya egészen február 17-ig várja a téli sport kedvelőit, hétvégente pedig szuper ingyenes programokkal színesíti a siófoki telet. Januárban és februárban lesz jégdiszkó, kívánságműsor és farsangi jégkarnevál, és lehet, hogy jégre lépnek a busók is!

Érdemes lesz tehát elővenni a korcsolyákat, de akkor sem kell csüggedni, ha nincs otthon méretben megfelelő darab, mert kicsik és nagyok számára is lesz kölcsönzési és élezési lehetőség.  A hangulatos korcsolyapálya mellett természetesen gasztroárusokat is találunk majd, így a kedvenc téli finomságaink is megvásárolhatóak lesznek.

A Siófoki Jégkikötő tehát február 17-ig minden nap várja a korcsolyázókat!

Aki már el is képzelte, ahogy egy bögre tea vagy forró csoki mellett gyönyörködik a téli Balatonban, miközben a család apraja-nagyja önfeledten siklik a korcsolyapályán és a fák között kanyargó jégfolyosón, az mindenképpen látogasson el a Siófoki Jégkikötőbe!

Nyitva tartás:

2018. december 21. – 2019. február 17.

• H-P.: 10:00 - 20:00

• Szo-V.: 9:00 - 20:00

Forrás: hellosiofok.hu

További infók a Facebook eseménynél olvashatók.