Újjászületett szállodával indul újra a Mellow Mood Hotels

La Prima Fashion Hotel

Júniusban ismét megnyitotta kapuit a La Prima Fashion Hotel, a Mellow Mood Hotels Váci utcában található négycsillagos szállodája. A Népszínház utcai Atlas City Hotel épülete teljes felújításon és koncepcióváltáson esett át, a jövőben szintén négycsillagos egységként, új névvel nyit meg.

"Nagyon örülünk, hogy a kialakult helyzetben, az arra való reagálás mellett már a jövőre is fókuszálhatunk. A La Prima Fashion Hotel megnyitása egyértelműen pozitív üzenet a piacnak, magunknak is. Az elmúlt néhány hónap a szállodaipar minden szereplőjének különösen nehéz időszak volt, és biztosan további kihívásokra is számíthatunk, de az első vendégek érkezése hihetetlen erőt ad nekünk. Magabiztosan tekinthetünk a jövőbe" – mondta el Blandl Judit, a Mellow Mood Hotels igazgatója.

A cégcsoport folyamatosan monitorozza lehetőségeit, és a lehető leghatékonyabb módon, folyamatosan tervezi a meglévő szállodák újranyitását – írták a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Nem a La Prima Fashion Hotel újbóli megnyitása az egyetlen pozitív hír a Mellow Mood Hotels háza tájáról.

Még októberben elkezdődött az Atlas City Hotel épületének megújulása. A cégcsoport kezdettől fogva nem pusztán felújításban gondolkodott, hanem egy teljesen új koncepciót álmodott meg. A közeljövőben Montage Fashion Hotelként megnyíló szálloda a korábbi 136 szoba helyett összesen 142 tágas szobát kínál majd, és egymással összenyitható, családoknak és nagyobb társaságoknak kialakított új, connecting szobatípus is elérhető lesz a házban.

"Élénk színek, tágas terek és magas minőségű anyaghasználat jellemzi az újjászületett szállodát. Az üzemszünet alatt a munkálatok felgyorsultak, dekorációs feladatok maradtak az utolsó ütemre. A szobákban és a közös terekben Budapest olyan ikonikus motívumai köszönnek vissza, mint a fővárosi hidak, a kávéházi kultúra vagy a múlt századi neonfényekben úszó városkép" – mondta el Veégh Máté, a Montage Fashion Hotel szállodaigazgatója.

Forrás: turizmus.com