Bővül a Hotel Visegrád

Novemberben megkezdődött a Hotel Visegrád kapacitásbővítése. A 300 millió forint hazai támogatással megvalósuló projekt eredményeként a ház 21 szobával, konferenciatermekkel és gyermek-wellnessrészleggel bővül.  

A beruházás keretében a jelenleg 73 szobával működő, négycsillagos Hotel Visegrádban 21 új, részlegesen akadálymentesített szobát alakítanak ki. A szobaszámot bővítő fejlesztés mellett a szálloda jelenlegi szolgáltatási körének bővítését is tervezi a projektgazda Sirály Étterem és Szálloda Kft., amely 1983 óta üzemelteti a tulajdonában lévő Sirály Éttermet és saját beruházás eredményeképpen 2001 óta a Hotel Visegrádot.

A szállodában az üzleti turizmus igényeinek kiszolgálására két újabb, összenyitható konferenciatermet alakítanak ki, a wellness-szolgáltatásokat pedig egy egész évben üzemelő, különálló gyermek-wellnessrészleg megépítésével bővítik – tájékoztatta a tulajdonos cég a turizmus.com-ot.

A tervek szerint 2024 májusában befejeződő fejlesztésre a Pénzügyminisztérium által meghirdetett, Szállodák fejlesztése Pest megye területén című felhívás keretében 300 millió forint hazai forrású támogatást nyert a beruházó Sirály Kft.

Forrás: turizmus.com