Bővül a veszprémi szálláshelykínálat

Egy új épületrésszel bővül a veszprémi Hotel Historia Malomkert, amely ezáltal 17 új, négy csillagos besorolású szállodai szobával egészül ki.  

Nagyszabású szálláshely-fejlesztési beruházás vette kezdetét a királynék városának is nevezett Veszprémi járás székhelyén: fejlesztik, valamint egy új épületrésszel is bővítik a veszprémi Séd patak partján elhelyezkedő Historia Malomkert Hotel és Sörházat.

A beruházásnak köszönhetően a 11 szobás hotel 17 új, négycsillagos besorolású szállodai szobával egészül ki, így a szálláshely már nagyobb turistacsoportok befogadására is alkalmassá válik.

"A veszprémi várból is jól látható városépítészeti szempontból is jelentős beruházás. Az újonnan létrejövő négycsillagos szállodai szobák célja egy európai szintű, vendégorientált és minden szempontból a célcsoportok igényeit kielégítő, kényelmüket szolgáló, családias és családbarát létesítmény létrehozása, mely egyúttal jövedelmező és hosszútávon fenntartható is" – hangsúlyozta Kadnár János, a lebonyolítást végző VEMÉV-SZER Építő Kft. létesítményfelelőse.

A beruházás tervezetten 2022. év végére készül el, 2023. első negyedévében pedig már a szállást kereső vendégek is igénybe vehetik majd az épület szolgáltatásait.

Forrás: Magyar Építők / Turizmus Online