Új értékesítési és kommunikációs igazgató Bükfürdőn

2019. április 15-től Tóth Renáta látja el az értékesítési és kommunikációs igazgatói feladatokat a Bükfürdő Thermal & Spaban.

2019. április 15-től Tóth Renáta látja el az értékesítési és kommunikációs igazgatói feladatokat a Bükfürdő Thermal & Spaban.

A szakember a helyi Caramell Premium Resort**** Superior szállodából érkezett, ahol szállodaigazgató-helyettes, valamint értékesítési és marketing vezető szerepet töltött be. Szakmai pályafutását a Szidónia Kastélyszállodában kezdte, ahol mintegy 3 évet töltött értékesítési területén. Külföldi tapasztalatra az írországi 5 csillagos Sheen Falls Lodge szállodában tett szert, mely után 4 év következett a Sopronbánfalvi Kolostorban, ahol szállodavezetőként az értékesítésért és üzemeltetésért volt felelős. 2015-ben kapott felkérést a fertődi Eszterháza Központ turisztikai és értékesítési igazgatói feladatok ellátására, ahol több mint másfél évet töltött el.

A széles körű tapasztalattal rendelkező szakember új pozíciójában kiemelt céljának tartja, hogy megerősítse és fejlessze az értékesítési csatornákat, ezek között kiemelten az online és a magánszállásadói értékesítést, valamint a helyben történő vásárlások bővítését.

Prioritást élvez feladatai között az ősszel megnyíló Bükfürdő Csontritkulás Centrum és a 600 millió forintból megújuló, prémium szolgáltatásokat nyújtó korábbi gyógyászat piaci újrapozícionálása. Célegyenesben jár Bükfürdő saját márkás gyógyvízalapú termékeinek piacra vitele is.

Tóth Renáta angol és német nyelven beszél, elérhetősége: toth.renata@bukfurdo.hu

Forrás: turizmus.com