Transporter - A vasúttervezés gazdálkodása

Saját tervezésű kereskedelmi vasúttervező csapatépítő program rendelhető a Geréby Kúriában, ahol látványosan modellezhetjük hibás és jó döntéseinket.  

Ebben a programban mindenki talál fontos szerepet. A kereskedők másik város kereskedőjével tárgyalnak, az építők a karton maketteket vágják ki és ragasztják fel a városrajzra, a vasutasok pedig a vagonokat rakodják és irányítják.

A látványos csapatépítő program arra készteti a csoportokat, hogy megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyek növelik a termelékenységet, és ezt kivitelezzék is. A modellező folyamat leginkább egy igazi társasjátékhoz hasonlítható, amely a kreatív munka mellett próbára teszi a résztvevők kereskedelmi képességeit.

A résztvevőket több csoportba osztják, így rivális városokká válnak, akik önálló területeken építkeznek és versengenek a legszebb város címéért. A csapatok titkosított feladatokat teljesítenek, amihez egy terepasztalt kapnak. A kezdeti kreditből alapagyagot, eszközöket, energiaforrásokat, nyersanyagot vásárolhatnak, a feladat közben egymással kereskednek, és a bankkal egyezkednek. 

A rendelkezésre álló alapanyagokból minden csapatnak más-más várost kell felépítenie a terepasztalon. Ha egy csoportnak nem áll rendelkezésére elegendő alapanyag (fa, kő, vas, pénz), kereskednie kell egy másik épülő várossal. Ehhez az árut csak vasúton tudják mozgatni.
Vajon mit építsenek? Vasutat, állomást, vagy felvásárolják az összes sínt?
Melyik város épül fel gyorsabban? A döntés a csapatokon áll.

Ebben a programban sosincs azonos végeredmény. Minden egyéni és csapatdöntés más és más kimenetelt eredményez. Végül kiderül, hogy ki tud jobban kereskedelmi vasúthálózatot építeni.

A program 2022. szeptemberétől már 100 fő feletti létszámmal is megszervezhető.

A Geréby Kúria Hotelben választható több mint 40 féle csapatépítés ötletét professzionális tréningszervezőkkel közösen úgy válogatták össze, hogy mindenki megtalálja a cégéhez és céljaihoz legjobban illő csapatépítő programot.

Várjuk ajánlatkérését az info@dayholiday.hu címen!