Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüred

Ezerarcú rendezvényhelyszín közvetlenül a Tisza-tó partján.

A közvetlenül vízparton fekvő szállodakomplexum egy kétemeletes, 51 szobás főépülettel, ezen belül 7 lakosztállyal és 43 db kétágyas szobával és akadálymentesített szobával várja az idelátogatókat. Nagyobb társaságok részére 8 különálló kétszintes, cölöpökön álló házat kínál, ahol további 16 tóparti lakosztályban élvezhetik a Vendégek a lenyűgöző Tisza-tó nyújtotta páratlan élményt.

A szálloda 2 szekcionálható konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A 200 m2-es és a 100 m2-es termek természetes fénnyel rendelkeznek, légkondicionáltak, projektorral és hangosítással felszereltek.

Fontos üzleti megbeszélések, konferenciák alkalmával a kellemes, nyugodt környezetben a teljes körű kiszolgálás lehetőséget teremt, hogy semmi se vonja el a figyelmet az elmélyült munkáról. A megbeszélések levezetéseként kipihenhetik a napi fáradalmakat a SPA kínálta lehetőségekkel.

A konferenciákon túlmenően a Tisza-tavi régió nyújtotta környezeti adottságok egész évben aktív, élményekben és adrenalinban gazdag céges csapatépítő programok szervezésének lehetőségét biztosítják. A hajó- és csónakkirándulások, kerékpártúrák, sárkányhajó versenyek, tutajépítő és egyéb vízi csapatépítő programok, valamint a lézerharc, disznótor vagy bográcsfőző versenyek mellett a beltéri programokra is számos lehetőséget biztosít a szálloda.

A lenyűgöző tóparti panorámával rendelkező Platán Étterem a nemzetközi és regionális ételspecialitások mellett a magyar borok széles választékát kínálja. További információ>>

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen