Tisza Balneum Hotel****, Tiszafüred

Konferencia és aktív kikapcsolódás a Tisza-tónál.

Egy céges konferencia, csapatépítő megszervezése nem egyszerű feladat, akár kisebb, akár nagyobb létszámmal tervezünk. A négycsillagos Tisza Balneum Hotel kiemelkedő konferencia-adottságain túl számos kül- és beltéri csapatépítő programot kínál az idelátogatók számára.

A Tisza-tó partján álló komplexumot egy kétemeletes, 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes, cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 16 tóparti lakosztályban élvezhetik a vendégek a lenyűgöző tóparti panorámát.

A szálloda két konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A 200 négyzetméteres és a 100 négyzetméteres termek természetes fénnyel rendelkeznek, mindkét terem további két részre szekcionálható.

A hely adottságainak köszönhetően hajó- és csónakkirándulások, kerékpártúrák, sárkányhajó versenyek, tutajépítő és egyéb vízi csapatépítő programok, valamint lézerharc, disznótor vagy bográcsfőző versenyek mellett beltéri programokra is számos lehetőséget biztosít a szálloda.

A szálloda wellness részlege fedett és nyitott fürdővel, szaunával, gőzfürdővel, fitneszteremmel, valamint masszázsok széles választékával várja vendégeit.

A szálloda egyedülálló tóra néző kilátással rendelkező Platán Étterme a nemzetközi és regionális étel-, és italspecialitások széles választékát kínálja.