Tisza Balneum

Céges rendezvények és aktív kikapcsolódás a Tisza-tónál

A négycsillagos tóparti szálloda kiváló konferencia-adottságain túl kül-és beltéri csapatépítő programok széles skáláját kínálja.

A szállodakomplexumot egy kétemeletes, 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes, cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 16 Deluxe Suite-ben élvezhetik a Vendégek a vadregényes Tisza-tó által nyújtott lenyűgöző kilátást.

A szálloda 2 konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A 200 m2-es és a 100 m2-es termek természetes fénnyel rendelkeznek, mindkét terem további 2 részre szekcionálható.

A kiváló konferenciaadottságok, valamint a tavaszi-, kora nyári időszak után az őszi csapatépítő programok széles kínálatával várjuk kedves Vendégeinket. A hajó,- és csónakkirándulások, kerékpártúrák, sárkányhajó versenyek, tutajépítő és egyéb vízi csapatépítő programok, valamint a lézerharc, disznótor vagy bográcsfőző versenyek mellett a beltéri programokra is számos lehetőséget biztosít a szálloda.

Az egyedülálló tóparti panorámával rendelkező Platán Étterem a nemzetközi és regionális ételspecialitások mellett a magyar borok széles választékát kínálja.