Tisia Hotel & Spa, konferencia és pihenés Tiszaújvárosban

2021 decemberében nyílt meg Tiszaújváros legújabb, 4* superior kategóriájú szállodája, közvetlen átjárással a Gyógy- és Strandfürdőbe.   

A Tisia Hotel & Spa konferenciakapacitásának köszönhetően hiánypótló a régióban, 450 négyzetméteres konferenciaközpontjában 220 fő fér el. A hét rugalmasan alakítható terem vállalati és családi rendezvények, workshopok és tréningek kiváló helyszíne. A közelben számos szabadtéri csapatépítési lehetőség áll rendelkezésre. Kiváló választás a szálloda a városba látogató üzletemberek számára is, kényelmes és minőségi szállást biztosítva az ipari park közelében.

A vendégek hat szobatípus közül választhatnak, a stílusos és exkluzív dizájnnal berendezett szobák mindegyike megfelel a korszerű igényeknek. Különböző méretükkel és bútoraikkal kényelmet nyújtanak akár egy üzletember, akár egy nagy család szeretne megszállni, rövid- vagy hosszútávon egyaránt. 

A Tisia Hotel & Spa magas színvonalon kínál sokféle aktív pihenési és kikapcsolódási lehetőséget, a fürdővel és a sportparkkal együttműködve. A szálloda saját SPA kezelőiben a vendégek számos exkluzív masszázs-, spa- és kozmetikai kezelést vehetnek igénybe.

Az étterem a családi és üzleti ebédek elegáns helyszíne, választhatunk a’la carte étlapról, de büféreggelit és -vacsorát is kínál. A bár és a télikert széles italválasztékkal és házi süteményekkel várja a vendégeket. A cél, hogy minden vendég elégedetten távozzon, és Tiszaújváros népszerű, gyakran látogatott turisztikai célponttá váljon. Ezt segítik elő a szálloda minőségi szolgáltatásai és az itt dolgozó képzett kollégák.

Árajánlatunkat kérje az info@dayholiday.hu email címen!