Tisia Hotel & Spa konferencia- és csapatépítő helyszín

A Tisia Hotel & Spa Tiszaújváros szívében található, elhelyezkedése és szolgáltatási színvonala miatt is egyedülálló az Észak-keleti régióban hiánypótló kapacitásával.

A Tisza konferenciaterem és a három egybe nyitható szekcióterem kitűnő helyszínt biztosít nagyobb rendezvények megrendezésére. Az öt különböző méretű és kialakítású helyisiég mellett - a tökéletes kiszolgálást biztosítandó - külön cateringkonyha és bár is található. 

A Tisza terem széksoros elrendezésben 245 fős kapacitású és valóban a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik. Az alaptechnika (beépített hangosítás és fénytechnika, 5 x 4 méteres motoros vetítővászon, projektorlift, nagy fényerejű lézerprojektor) mellett rendelkezésre áll az a technikai háttér is, amely a konferenciát valós időben az online térbe (Teams, Skype) közvetíti a digitálisan becsatlakozó résztvevők számára. Lehetőség van a teljes konferencia kép- és hanganyagának rögzítésére is.

A 3 szekcióterem egyenként 32 négyzetméter alapterületű és akár kettesével vagy mind a három is egybenyitható. A Foyerban 200 fős állófogadások tarthatók, vagy lehetőség van a kávészünetek lebonyolítására és kiállítók elhelyezésére is a rendezvényekhez kapcsolódóan.

A földszinten szintén több, változatos hangulatú helyiség található: az étterem, a bár és a VIP terem mellett van egy fűtött terasz is. A harmadik emeleten, a Deluxe Suite-ek nappalijához kapcsolódóan két, egyenként kb. 60 négyzetméteres terasz is vendégek rendelkezésére áll a nyári szezonban.
 
Csapatépítés felsőfokon
 
Az aktív pihenésre lehetőséget adó Sportpark szomszédsága mellett a szálloda közvetlen összeköttetésben áll az ország egyik legszínvonalasabb wellness komplexumaként számon tartott Tiszaújvárosi Gyógy-és Strandfürdővel. A hotel csapatépítő események megrendezéséhez is ideális választás a közelben lévő számos szabadtéri helyszínnek köszönhetően:

  • Európa egyik legnagyobb exatlon pályája a Tiszaújvárosi Gyógy-és Strandfürdő területén
  • Evezés a Tiszán, sárkányhajózás
  • SportPark, több mint 20 sportág kiszolgálásra alkalmas sportkomplexum

A Tisia Étterem saját szervezésében számos érdekes programmal készül a csapatépítő programok résztvevői számára. Az alábbi listából választhatnak a vendégek:

  • Fitneszterem térítésmentesen
  • SPA kezelések, előzetes bejelentkezés alapján
  • Zsetonnal működő játékgépek
  • „Touch game table”
  • Tiszaújvárosi Gyógyfürdőbe közvetlen átjárást biztosít a szálloda, a szállás ára ezt a szolgáltatás tartalmazza
  • Borkóstoló, előzetes bejelentkezés alapján, min. létszám: 8 fő
  • Pálinkakóstoló, előzetes bejelentkezés alapján, min. létszám: 10 fő

A rendezvények egyik legfontosabb pontja a felszolgált étel. A gasztronómiai élmény majdnem ugyanolyan emlékezetes, mint a helyszín és a programok. Éppen ezért a Tisia Étterem fine dining jellegű fogásaival olyan exkluzív gasztronómiai kalandot biztosít, ami garantálja a rendezvények sikerességét.

Egy fárasztó konferencia, vagy oktatással töltött nap után nem is lehet elképzelni pihentetőbb programot, mint amit egy Spa megnyugtató környezete biztosít. Egy kényeztető, vagy frissítő masszázs, esetleg egy spa rituálé elfeledteti a konferencia résztvevőivel az egész nap fáradalmait, és garantált kikapcsolódást nyújt egy nehéz nap után.

A négycsillagos Tisia Hotel közel száz szobával várja a rendezvények résztvevőit Business, Deluxe és családi lakosztályokkal is. A szobák kialakítása elismert belsőépítészek munkáját dicséri. A  teljeskörűen felszerelt szobákban ingyenes, széles sávú Wifi, LED televízió, legkondicionáló és csúcstechnológiás, érintőpaneles kártyás zár garantálja a zavartalan pihenést.

Tekintse meg a szálloda bemutatkozó videóját!

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!