Tervezzen időben a Crowne Plaza-val!

Rohanó mindennapjaink sűrűjében nem mindig van idő és energia meghitten ráhangolódni az ünnepekre. A Crowne Plaza csapata örömmel leveszi ezt a terhet a válláról!

A szálloda sikeres karácsonyi nyílt napot szervezett, íme egy kis összefoglaló mindazoknak, akik nem tudtak részt venni eseményen:

Legyen szó bármilyen karácsonyi eseményről, a Crowne Plaza ideális választás! A szálloda a belvárosban, a Váci úton, közvetlenül az üzleti és szórakoztató negyed találkozási pontján helyezkedik el. A rendezvénytermek szintjén akár 400 fős eseményeknek is otthont tudnak biztosítani. Ugyanezen a szinten a vendégek rendelkezésére áll a 175 férőhelyes nyitott légterű étterem és a tágas terasz, amelyről páratlan kilátás nyílik a belvárosra. 

A Silver, Gold és Diamond csomagajánlatok között mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb összeállítást. A programötletek segítségével idén is igazán különlegessé tehetjük a karácsonyi hangulatot. A gasztronómiai ajánlatok, a zenei program opciók és látványos dekorációs megoldások között mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat, hogy méltóképpen búcsúztassák az évet és megköszönjék kollégáik egész éves munkáját. 

Amennyiben az év végi rendezvény szobafoglalással egybekötött, úgy a szálloda csapata az alábbi lehetőségekkel kedveskedik Önöknek:

  • Welcome drink érkezéskor a lobbyban
  • Késői kijelentkezés 14:00-kor, amennyiben a távozás a rendezvény másnapjára esik (szabad kapacitás függvényében)
  • Mimóza koktélállomás másnap a reggelinél

Búcsúztassa az évet a Crowne Plaza-ban, vagy üdvözöljük együtt az új esztendőt! Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!