Tervezze meg már most őszi csapatépítését!

Kápráztassa el rendezvénye résztvevőit a varázslatos őszi Balatonnál, ezúton ajánljuk figyelmébe a Hotel Marina-Port**** exkluzív, cégeknek szóló ajánlatát.

Kápráztassa el rendezvénye résztvevőit a varázslatos őszi Balatonnál, ezúton ajánljuk figyelmébe a Hotel Marina-Port**** exkluzív, cégeknek szóló ajánlatát.

A közvetlen vízparton fekvő, egy hektáros parkkal rendelkező balatonkenesei Hotel Marina-Port**** nappali rendezvény esetén akár 400 főig, szállással egybekötött rendezvénynél pedig akár 220 főig ideális helyszín gálavacsorák, csapatépítő tréningek, termékbemutatók, konferenciák, szemináriumok, partner partik, családi összejövetelek számára. Tavasztól őszig egy 600 m2-es rendezvénysátor is a vendégek rendelkezésére áll.

A szálloda ajándéka cége számára:

  • wellness-részleg nyitva tartásának hosszabbítása 2 órával akár egy feledhetetlen uszoda partyhoz, vagy egyszerűen „csak” relaxálni a külső-belső harmónia megteremtéséhez
  • késői kiköltözés foglaltság függvényében (10 óra helyett 14 óráig használhatóak a szobák és a wellness részleg az elutazás napján)
  • 1 terem használata a rendezvény idejére projectorral, vászonnal, alaphangosítással, két flipchart táblával, papírral és tollakkal
  • kedvezményes csomagárak

Indoor és outdoor programajánlatok csapatépítő tréningek, őszi céges rendezvények számára a Balaton-parton:

-  szabadtéri főzőprogramok a vízparton (bográcsozás, grill parti, főzőverseny stb.)
-  hangulatos tábortűz szalonnasütéssel, forralt borral
-  vitorlázás, sárkányhajózás a Balaton hullámai közt
-  izgalmas csapatépítő paintball
-  kalandos geocaching túra mesés helyszíneken
-  kerékpártúra a Balaton-parton
-  biliárd-, darts-, csocsó bajnokság
-  zártkörű buli élőzenével, stand-up comedy-vel
-  karaoke party koktélokkal
-  kaszinó
-  uszoda party
-  kulináris élvezetek borkóstolóval, pálinkakóstolóval.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat az info@dayholiday.hu címen!

Csapatépítés Litkey Farkassal

Különleges csapatépítő ajánlat a kétszeres világbajnok, tizenegyszeres Kékszalag győztes Litkey Farkassal!

A Hotel Marina-Port**** konferencia csomagjaival most Ön is nyerő csapatot építhet: Litkey Farkas vezetésével felejthetetlen vitorlás élmények adnak inspirációt a kollégák számára a balatoni naplemente túra során, vagy az izgalmas vitorlás verseny kovácsolja össze még inkább a résztvevőket!

A soling hajóosztályban kétszeres világbajnok, valamint tizenegyszeres Kékszalag győztes Litkey Farkas sikerének titka az igazi csapatban rejlik: olyan embereket vesz maga köré, akik feltétlen bizalommal vannak iránta, képesek azonosulni a kormányosként hozott döntéseivel, és egymást is szeretik.
Ennek eredményeként jön létre az a kohéziós erő, ami egységgé kovácsolja őket, és emiatt sikerül nekik igen gyakran gyorsabb hajókat is lehagyva nyerniük.

Rendezvénye résztvevői most testközelből lehetnek részesei a világbajnok vitorlázó csapatának!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat az info@dayholiday.hu címen!