Természetközeli stílusra váltott a Hotel Marina-Port

A Balaton népszerű, családbarát szállodakomplexumának friss belsőépítészeti koncepciója valósult meg az este'r partners tervezésében.

A szálloda a nyári szezonban már megújult lobbival és közösségi terekkel várja a vendégeket, a fejlesztés később a szálloda további tereivel folytatódik.

A most megújult szálloda organikus belső terei a természetközeliséget hangsúlyozzák, hiszen a szállodakomplexum közvetlenül kapcsolódik a Balatonhoz és a balatonkenesei kikötőhöz. A négycsillagos Hotel Marina-Portban a lobbi és a bár a természetes anyagok, a tölgyfa és a földszínek használatával teremtenek már a megérkezéskor is otthonos és esztétikus közeget.

A tone-in-tone stílusban a földszínek mellett lágy sárgákkal, üde fehérrel és egy-egy ragyogóbb részlettel találkoznak a vendégek. Az étteremrész falburkolata a nádas világát idézi, a lekerekített, lágy formák a Balaton kavicsait hívják be a térbe. A kulcsszó a meglévő épületelemek és az új harmonikus találkozása, a megfizethető elegancia és kényelem jegyében.

„A balatonkenesei szálloda könnyed, harmonikus terekkel újult meg, a megrendelői szándék pedig számunkra kedves, mértéktartó és természetközeli belsőépítészeti frissítés volt. A megérkezés-élményén mindig nagy hangsúly van a hotelek tervezésekor, a Marina-Port terei pedig egyaránt szólnak a párokhoz, családokhoz, az üzleti utazókhoz és a vitorlázni érkezőkhöz” – mondta Radnóczy Eszter belsőépítész, az este’r partners alapítója.

A részleges átépítés és a közösségi terek, a bár és az étterem megújulása után a fejlesztés a szálloda többi egységével folytatódik, hasonlóan elegáns és közvetlen hangulatú koncepcióval.

Forrás: turizmus.com