Teljesen megújul a szegedi Novotel

Ötven szoba már el is készült, a fennmaradó kilencven szoba és a közös területek felújítására idén ősszel és jövő februárban kerül sor

Három szakaszban megújul Szeged ikonikus szállodája, a Novotel. A Máté Bence magyar természetfotós képeivel díszített szobák közül ötven már el is készült, a fennmaradó kilencven szoba és a közös területek felújítására idén ősszel és jövő februárban kerül sor. Az Accor csoporthoz tartozó hotelben a munkálatok teljes költsége mintegy 700 millió forint - tájékoztatta lapunkat az Accor csoport.

A nyolcszintes hotel 140 szobájából az első szakaszban 50 szobát újítottak fel három emeleten. Ezek már elkészültek, és várják a városba látogató vendégeket. A második fázisra idén ősszel kerül sor, ekkor két emeleten 36 szoba kap új arculatot. A harmadik szakaszban, 2022 februárjában az összes fennmaradó szoba és emelet, valamint a közös helyiségek (recepció, bár, étterem) is megújulnak. A felújítás a vendégek pihenésének zavarása nélkül zajlik, teljes költsége mintegy 700 millió forint.

A szobákhoz használt hat különböző fotó Máté Bence magyar természetfotós remekművei. Máté Bence a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen a világon, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztották.

„A Novotel vendégei a legteljesebb életet élvezhetik a szállodákban – mondta Németh Richárd, ügyvezető, társtulajdonos. A gyerekeket is kiemelt figyelmességekkel – üdvözlő ajándékokkal, játékokkal és aktivitásokkal, gyermekbarát menükkel – várjuk, hogy a családok és a legkisebbek is mindent megkapjanak itt-tartózkodásuk során.”

A Tisza partján álló Novotel minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a folyóra és a városra. A szobák erkélyesek és légkondicionáltak. Az Accor csoporthoz tartozó vezető márka, a Novotel célja, hogy vendégeinek biztos hátteret nyújtson a világ felfedezésére, és a családok boldog és emlékezetes pillanatokat tölthessenek együtt. Az esztétikus és funkcionális, a modern és időtlen, az egyszerű és standard dizájn hangulatos légkört biztosít, mindegyik helyszínt tökéletessé téve egy italra, étkezésre, munkára, játékra vagy pihenésre.

Forrás: turizmusonline.hu