Tavaszi zsongás a Danubius szállodákban

Megújuló terek, kalandos épületséta, gasztronómiai és kulturális események, friss ínyencségek az étlapon – hírek a Danubius szállodákból.

110 éves a Radisson Blu Béke Hotel

Az idén 110 éves Radisson Blu Béke Hotel gasztronómiai és kulturális eseményekkel - hétfogásos vacsoraest, angol teadélután és szállodai geocaching programok - várja a jubileum alkalmából, négy hónapon keresztül a nagyközönséget. A különleges, 7 fogásos vacsoraest egy térben és időben történő gasztrónómiai utazásra csábítja a vendégeket, a klasszikus, hamisítatlan angol teadélután a hajdani Britannia Szálló születésének állít emléket, stílusosan Zsolnay porcelánban.

Különleges csapatépítő program a Danubius Hotel Astoriában

Vacsorával egybekötött exkluzív szállodai sétára várják az érdeklődőket, amely akár magánprogramként is megrendelhető, de ideális program lehet céges csapatépítésre is. A Hosszúlépés csapata által szervezett sétán az Astoria legizgalmasabb történeteit is meghallgathatják a résztvevők, egy üdvözlőital után pedig végig kóstolják az elmúlt évtizedek legnépszerűbb, csak erre az alkalomra készült fogásait.

Felújítások a Heliában és az Arenában

A Danubius Hotel Heliában március végére véget ért az épületszárnyak felújításának első szakasza. A munkálatok 2022. novemberében kezdődtek és 2023. őszén folytatódnak majd. A 262 szobás wellness és konferenciahotel a XIII. kerületben, a Duna-parton helyezkedik el, csupán 15 perc sétára a belvárostól.

Idén tavaszra szintén megújult külsőt kaptak a Danubius Hotel Arena 8. emeletének szobái is, április 15-én pedig újra nyit a szálloda uszodája és wellness részlege. A Danubius Hotel Arena 379 kényelmes, mediterrán színvilágúra hangolt hotelszobával és 9 különböző méretű, légkondicionált, természetes fénnyel rendelkező, változatosan kombinálható konferenciateremmel várja a rendezvényre érkezőket.

Újranyitott a Hungaria 

A közelmúltban újranyitott Magyarország legnagyobb szállodája, a Danubius Hotel Hungaria. Február 23-tól megújult tavaszi étlappal és változatlan vendégszeretettel várja vendégeit.