Szervezze céges rendezvényét a megújult Greenfield Hotelben!

A Greenfield Hotel Golf&Spa megújulása lassan a végéhez közeledik, melynek köszönhetően újjászületett és modern környezetben várja a vendégeket a büki szálloda.  

Megújultak a belső terek, az étterem, valamint a konferenciatermekben is a legmodernebb technika kapott helyet.

Újjászületett a spa- és wellness részleg, a belső medencék, és kialakítottak egy exkluzív pihenőgalériát is. A korábbi szolgáltatásokat kiegészítve létrejött egy új, exkluzív Spa&Harmony wellness részleg is, ahol további különleges attrakciók fokozzák a teljes kikapcsolódást. Az újjászületés részeként májustól új, modern és elegáns szobák is elérhetőek. 

Footgolf? Foci a golfpályán!
Nem golf, nem futball, hanem FOOTGOLF: magában hordozza a labdarúgás minden szépségét, eleganciáját, elegyítve a golf szabályaival, miközben egyéni teljesítményre sarkallja összes részvevőjét csodás zöld környezetben. Egy vidám, mindenünket átmozgató, teljes körű kikapcsolódást nyújtó csapatépítő lehetőség a friss levegőn. A szálloda golfpályáján ezt a különleges csapatépítő programot is ki lehet próbálni!

Chill&Fun szórakoztató központ - akár kizárólagos használattal
Csapatverseny vagy esti lazítás? A szálloda szórakoztató központja a Chill&Fun Club fokozza az élményt! Egy különálló szinten külön bár, 2 pályás bowling, biliárd, darts, csocsó és egyedülálló multigame sport szimulátor is található.

Szakadjanak ki a hétköznapokból - Spa&Harmony exkluzív wellness részleg
Pihenjenek és töltődjenek fel csapatukkal a legújabb különálló Spa&Harmony exkluzív wellness részlegben! A tökéletes stresszoldást az infraszauna, kőszauna, fényszauna, gőzfürdő, jégkút, spa mozi, napozószoba, jacuzzi és élményzuhany garantálja. A Spa&Harmony részleget maximum 25 fős csapatok számára kizárólagos használattal ajánljuk, az együtt töltött idő és a tökéletes feltöltődés élményét kínálva.