Stresszmentes évzárás a Dunakanyarban

Az év vége mindig különleges időszak, amikor a szemekbe ünnepváró csillogás, a poharakba pezsgő kerül. A vissza- és az előretekintés időszaka is a december, melynek színterei a különböző rendezvények. 

Szeretné vállalati évzáró partiját, karácsonyi rendezvényét, céges partnertalálkozóját, évösszegző beszédét csendes, nyugodt környezetben, teljesen stresszmentesen megtartani? Olyan helyszínt keres, ahol rugalmasan állnak az Ön igényeihez, és mindenben segítenek, hogy Önnek a szervezés helyett csak annyi legyen a dolga, hogy önfeledten élvezze az év végi rendezvényt? A Thermal Hotel Visegrád****superior a rendelkezésére áll.

A tíz, modern technikával felszerelt rendezvényterem közül kiválaszthatja, melyik felel meg leginkább az Ön és rendezvénye igényeinek. A legnagyobb terem 420 fő befogadására alkalmas. A szálloda munkatársai mindenben segítenek, és az egyéni igényekre szabva tudnak megoldásokat javasolni: nagyobb társaság esetén például szóba jöhet a termek összenyitása. 

Ehhez párosul a minden igényt kielégítő catering is: van lehetőség kávézósarok kialakítására, büféjellegű étkeztetésre, de akár a céges gálavacsora teljes lebonyolítását is vállalják. Az itallapon a hazai és nemzetközi italok egyaránt megjelennek. 

A Thermal Hotel Visegrád****superiorban teljeskörű szervezéssel, az Ön igényeire szabott ajánlatokkal, megoldásokkal várják Önt és Csapatát. A szállodában a nyugodt, harmonikus, stresszmentes környezet és a Dunakanyar gyönyörű panorámája is adott ahhoz, hogy a lehető legszebb környezetben koccintson a 2023-as év eredményeire és a közelgő új lehetőségekre.

Bár a december még odébb van, érdemes időben gondolni az év végére tervezett rendezvényekre, mert a csütörtöki és pénteki napok gyorsan betelnek. Foglalja le minél előbb az egyik legjobb időpontot, kérjen ajánlatot az info@dayholiday.hu email címen!