Sok falatnyi gasztroélmény a budapesti belvárosban

A volt VakEgér Tőzsdekocsma helyén a budapesti Paulay Ede utcában egy olyan gasztrokalandot álmodott meg a Budapest Party Service, ahol minden étel éppen 5villányi adag. Ez az 5Villa Gasztrokaland & Bar.  ...

Ennek köszönhetően a vendégek - legyen szó gasztrokalandorokról, csipegetősökról vagy hedonistákról - számos fogást kóstolhatnak meg egyetlen vacsora során. Az étlap nemzetközi ízeket kínál egy-egy csavarral, nagy kedvenc a zöldborsófőzelék császárhússal, a savanyúkáposztával tálalt marhahúsos pelmenyi és a tonhalsteak is. A különleges és egyedi italkínálatban 10 féle gin tonik, 32 féle whisky, 14 féle kézműves sor, számtalan koktél található, amelyeket profi bartenderek készítenek el.

Az 5Villa Gasztrokaland & Bar szerdától szombatig az esti órákban tart nyitva, pénteken és szombaton, amikor a konyha bezárt és a szakácsok hazamentek, kezdetét veszi egy hajnalig tartó party a régi VakEgér bulik szellemében.

Különböző villapoénokkal, bohém berendezéssel, színes tapétákkal tették egyedivé és szerethetővé a helyet, esténként pedig élő zongorajáték várja a vendégeket. Kedves és csinos hely randira, házassági évfordulóra, 30 fős szülinapi bulira vagy akár osztálytalálkozóra és évvégi céges vacsorára is.

Forrás: turizmusonline.hu