Békebeli hangulattal nyit a Small Grand Hotel Budapest

Hamarosan új szálloda nyílik a fővárosban, a négycsillagos Small Grand Hotel Budapest az Asbóth utcában várja majd vendégeit. A békebeli évek hangulatát idéző szálloda a grand hotelek színvonalát és kényelmét ötvözi a mo...

Hamarosan új szálloda nyílik a fővárosban, a négycsillagos Small Grand Hotel Budapest az Asbóth utcában várja majd vendégeit. A békebeli évek hangulatát idéző szálloda a grand hotelek színvonalát és kényelmét ötvözi a modern, csúcstechnológiás felszereltséggel és környezettudatos megoldásokkal.

Elegáns belsőépítészeti és lakberendezési megoldásai a 20-as, 30-as évek aranykorának adóznak tisztelettel. A 70 fős étterem-bár és a télikert a szállodai vendégek mellett a belvárosi és üzleti közönség előtt is nyitva áll. A Small Grand Hotel Budapestet hatékony térkialakítás, minőségi és energiabarát megoldások jellemzik, és noha a szálloda négycsillagos besorolást céloz, számos ötcsillagos, illetve osztályon felüli szolgáltatást nyújt.

Small Grand HotelA hotel három szobatípust kínál Classic, Superior, illetve Panorama Superior kialakítással. A mozgáskorlátozott vendégek részére akadálymentesített szobákat alakítottak ki.

A szobák választható keménységű Billerbeck matracokkal, széles sávú wifi-hozzáféréssel, nagyképernyős okostelevízióval felszereltek, hővisszanyerős, előre programozható hőmérsékletet biztosító VRF hűtési-fűtési rendszert, a fürdőszobákban  pedig padlófűtést alakítottak ki.

A vendégek kiemelkedő egyedi szolgáltatásként saját elektromos autóparkból választhatnak rugalmas kondíciókkal Budapest ragyogó látványosságainak felfedezéséhez.